Кампанията ми става изключително СПЕШНА 25.01.24гЗдравейте Добродетели, Благодаря ви ,че ни подкрепяте в този тежък за мен и моето семейство момент. Д-р Фейгенбаум определи състоянието ми за спешно и иска да ме оперира на 3 февруари,като на 1 февруари трябва да съм в болницата за изследвания преди операцията.

Склонни са да направят компромис и поне 70% от сумата да се преведе преди операцията. По време на консултацията ми с д-р Фейгенбаум,той предвиди,че ще се наруши функцията на отделителните системи и вече се появиха симптоми като затруднено уриниране . За съжаление нервите контролират всичко,не само двигателната дейност,контролират и правилната функция на органите.

За мен и моето семейство става все по трудно да ме гледат и работят,защото вече не мога да се справям сама с почти нищо. Д-р Фейгенбаум ми дава над 90% шанс да се възстановя напълно и да съм самостоятелна. По неговите думи още на следващия ден в болницата ще правя първите си крачки ,така жадувани от мен.

Като рядко заболяване за мен няма лечение в България. Шанса ми за лечение е само в чужбина. 

Моля ви за вашата подкрепа , моля ви за шанса да се излекувам и отново да съм пълноценен човек. Думата БЛАГОДАРЯ е твърде недостатъчна да изразя колко съм благодарна за вашата подкрепа! Бъдете Благословени 😇


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели