Животозастрашаващи ситуации 26.10.23гБлагодаря на всички за подкрепата! Благодаря на Дарителите и бъдещите такива 💜Благодаря Ви и за моралната подкрепа 💜

 През последните две седмици прекарах отново Ковид който да ми напомни, че ме дели един дъх от живота. През 2020 година прекарах за първи път Ковид и след него ми се отключи астма +алергични провокатори. Астма която вече няколко пъти ме поставя в животозастрашаващи ситуации дори и без провокатор. Сатурацията пада между 83 - 85, пулс над 100.Не мога дори да помръдна в момент на пристъп. През останалото време ми коства много усилия, за да стана от леглото и да седна в инвалидната количка. Най - бързо пристъпа ми се овладява с инхалация с Вентолин в небулизатор, но ми е невъзможно да се опитам дори да го достигна, а за инхалацията трябва и да съм седнала. Страха който ме превзема в такива моменти..... Ще успея ли да вдишам още веднъж, ще дочакам ли половинката ми да дохвърчи през работно време половин София, ще дочакам ли линейната..... Не мога да опиша с думи какво е да усещаш, че си в капан в собственото си тяло и си безпомощен, и може да няма следващата глътка въздух.

Заболяването ми на нервите в Гръбначния стълб е прогресивно с времето и симптомите могат само да се увеличават. Възможностите ми за движение са колкото да стана от леглото и да седна в инвалидната количка. Прекарвам 85- 90 % от денонощието в леглото. През деня съм сама вкъщи, половинката ми трябва да ходи да работи да ни издържа и да плаща наема. Не съм далеч от деня в който ще остана изцяло на легло. Имам вече две мнения на неврохирурзи от чужбина - д-р Кейси от Англия и д-р Фейгенбаум от САЩ (наскоро имах консултация с него по скайп и разгледа документите който бях изпратила, но към момента нямам документ с който да докажа консултацията). И двамата са на мнение, че ако не се оперирам скоро ще получа и дисфункция на отделителните системи. 

 Все още ми дават много висок процент да се възстановя напълно. 

Моля Ви, помогнете ми да проходя и да успявам да се справям с пристъпите да не се задуша😥

Приемете моята Благодарност за вашата доброта 💜🙏


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели