21423.48 лв. дарени от 10000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


ДА ПОМОГНЕМ НА ДЕСИ!!!

Мили хора , до скоро Деси беше една  здрава жена с обичайните за една съпруга и майка ежедневни задължения.

На 10.03.23г.  усеща леко изтръпване на краката , на прибиране от работа пада и осъзнава,че не може да си ги движи.Постъпва незабавно в болница, в процес на направени изследвания, беше установено ,че има отключен много рядък Синдром (Синдром на Guillain - Barre', възходящ тип Landry),прогресиращ много бързо. На 12.03.23г. Деси бе парализирана изцяло, има затруднено дишане и се наложи да бъде интубирана.

Деси има СПЕШНА нужда от биологични лекарства(човешки имуноглобулин), необходими за спирането на прогреса на болестта. Средствата които са необходими за нейното лечение са на стойност 80 000лв., която сума е непосилна за Деси и нейното семейство. Всяка минута за Деси е важна, за да сбъдне мечтата си,а именно да бъде отново до детето си! Благодаря ви предварително за подкрепата и отделеното време! Нека помогнем на Деси!

Здравейте  приятели ,

искам да дам отчет на ситуацията до момента:

От 2 дни Деси е будна и  е започнала да движи леко ръцете и пръстите на краката , но все още е в интензивно отделиние!

Борбата с болестта й все още продължава , както и събирането на средства! Хубавата новина е , че срока за плащане на сумата е удължен.Прикачила съм част от протоколите ,понеже все още има такива , които не са дадени на семейството.Искам да благодаря на всички за подкрепата и вярвам ,че Деси ще изкаже лично благодарности в най-скоро време!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
30-ти май 2023

Здравейте , мили хора , от скоро Деси е вече на крака!Благодарение на усилията и на ежедневните грижи на физиотерапевт , тя вече е доста по-добре , ус...

Плащане по фактура: 21422.28 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
ДЕСИ
29-ти март 2023

Скъпи хора, има добра новина и тя е , че Деси вече е в съзнание и движи двете си ръце :)Краката все още са й парализирани , но докторите казват ,че и...


Виж Всички новини по кампанията

21423.48 лв. дарени от 10000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.17 лв. преди 8 месеца
avatar
490 лв. преди 9 месеца
avatar
81.32 лв. преди 9 месеца
avatar
24.07 лв. преди 9 месеца
avatar
14.27 лв. преди 9 месеца
avatar
47.79 лв. преди 9 месеца
avatar
142.85 лв. преди 9 месеца
avatar
14.25 лв. преди 9 месеца
avatar
96.47 лв. преди 9 месеца
avatar
189.73 лв. преди 9 месеца
Виж всички дарители
Сподели