Стъпка по стъпка Емел върви към успеха! 12.11.24гЗдравейте ,мили и добри хора ❤️

Лечението на Емел продължава с пълна сила ,а напредъкът е много голям .

Емел вече стои самостоятелно на крака без подкрепа ,като с всеки изминал ден времетраенето се увеличава . Постепенно левият крак, който беше напълно парализиран след мозъчният кръвоизлив,добива чувствителност .Вече започва да го сгъва ,да опитва в изправено положение да прави  с него крачка напред.Дясната ръка свободно вече я повдига нагоре и успява много добре да я контролира .

От месец започна работа с логопед и психолог, което подобрява все повече мозъчната дейност.Тя разбира вече напълно всичко,изпълнява команди и осъзнава заобикалящата я среда.Изразява все по-ясно емоциите си ,започна да се опитва да възпроизвежда срички .

Мили хора, Емел има още малко нужда от Вашата подкрепа! Вярвам,че много скоро тя самата ще застане пред всички Вас и ще Ви благодари лично за това ,че повярвахте в нея и тя може да живее пълноценен живот, какъвто всеки един човек заслужава! 

Благодарение на Вашата помощ и подкрепа, детето, което цял свят определи като "безнадежден случай" ,не само живее втори живот по чудо ,а и с всеки изминал ден доказва ,че чудеса се случват! 

Благодаря на всеки човек, които въпреки трудните времена за всички ни ,и въпреки че ежедневно има нови и нови хора борещи се за здравето и живота си ,вие продължавате да помагате и на дъщеря ми ! 

Вярвам ,че много скоро ще напиша ,че Емел успя ! 

Вашата помощ и Доброта спасяват един детски живот! Животът на дъщеря ми !  Бъдете здрави и благословени! 🍀🙏


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели