19821.36 лв. дарени от 44000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Да помогнем на Георги! Бъдете съпричастни!

Здравейте мили хора, скъпи дарители!

Согромна наевда в сърцето си се обръщам към Вас за помощ изразяваяа се във финансова подкрепа,така необходима 

за неотложна операция и лечение на Георги Руменов Георгиев,роден на 14 02.1988г.в град Самоков.

Георги е израснал,учил и работи в селцето където е роден.Възпитан в добро семейство,научен да бъде преди всичко добър човек, да бъде всеотдаени, трудолюбив и да познава добре човешките ценности.Именно като такъв го познават и всичките му приятели.Животът му протича нормално в динамично ежедневие,добри каузи и хармония.Така до моментът в ,който през пролетта на 2022 г. ,след проявили се симптоми и оплаквания е прегледан в Университетската болница МБАЛ "Свети Иван Рилски"- гр.София ,Клиника по неврохирургия и е диагностициран с туморна формация в мозъка(КП206.1,С71.3- Tu(HGG)frontoparietalis dex.)

Установява се, че заболяването датира от 2 години с поява на прогресиращо изтръпване на левите крайници,като в последните месеци се появява и слабост в тях.По този повод е направен МРТ с данни за инфилтративна туморна фомация в дясно фронто-париентално с характеристика на високостепенен глиом.На 17.06.2020г . Георги е опериран ,като формацията е отстранена парциално.Постъпва за следоперативно лъчехимиолечение с Темодал.Лекарите го насочват към диспансеризиране и динамично наблюдение ,като контролните МРТ са назначени през 40 дни.

След назначената терапия състоянието на Георги се подобрява,до момента в който ядрено магнитния резонанс направен през декември 2022 г. показва ,че при карциномът се наблюдава прогрес и той расте.

Днес Георги е в същия кошмар,както преди 2 години.Отново трябва да се подложи на операция и да се бори за живота си.

Спешната операция трябва да се извърши в клиника В Турция,поради необходимостта от  най-съвремена и високотехнологична апаратура.След като чува диагнозата и мненията на лекарите,Георги е убеден,че неговото спасение е именно в клиника Аcibadem ,където  вижда лъч надежда.Но този път Георги има нужда от повече средства за операция,която ще струва 22000 евро ,като това са първоначално нужните  средства , които може би ще нарастват в процеса на лечение.Това са средства,които са финансово непосилни за семейството.

Затова ,аз авторката на тази кампания,като негова сестра,гледайки треперещите ръце на нашата майка Ви умолявам за съдействие и финансова подкрепа,жизненоважна за младия човек.

       Уважаеми дарители, добросърдечни и мили хора !

Отново се обръщам към вас,като искам да изразя ,че без вашата помощ и подкрепа  надеждата за борба с коварната болест е по-малка.Нека отворим сърцата си и помагаме ,не само на Георги, но и на всички хора,с такава съдба,защото

доброто е искрицата божественост заложена у всеки .Всеки има право и шанс да живее.Такива добри дела никога не се забравят и духовно се възнаграждават. Бъдете благословени!Предварително сърдечно Благодарим!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
15-ти май 2023

Скъпи дарители,хора с големи сърца, Изказваме безкрайни благодарности за вашата подкрепа в помощ на Георги.Събраните средства ще бъдат използвани за...

Изплатена сума към бенефициента: 19820.16 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

19821.36 лв. дарени от 44000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
48.75 лв. преди 9 месеца
avatar
53.67 лв. преди 9 месеца
avatar
19.2 лв. преди 9 месеца
avatar
98 лв. преди 9 месеца
avatar
48.16 лв. преди 9 месеца
avatar
48.64 лв. преди 9 месеца
avatar
9.3 лв. преди 9 месеца
avatar
19.2 лв. преди 9 месеца
avatar
19.2 лв. преди 10 месеца
avatar
98 лв. преди 10 месеца
Виж всички дарители
Сподели