8348.58 лв. дарени от 200000 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на Георги в борбата с рака

Казвам се Корнелия и се боря за живота на съпруга ми, за бъдещето на децата и семейството ми.

Георги Колеолов е на 45 години от Русе. С него имаме две прекрасни момичета, които жадуват татко им да се върне у дома, здрав.

През 2021 г живота ни се преобърна, след като се установи, че Георги има мозъчен тумор, който спещно трябва да бъде опериран. Находката се оказа високостепенен рак и лекарите в Bългария прецениха да започнат химио- и лъчетерапия едновременно. След двумсечни терапии вместо подобрениe, състоянието на Георги драстично се влоши. Той не можеше да се движи, трудно говореше и преглъщаше. Лекарите казаха, че няма друга алтернатива на лечението и трябва да се подготвим за най- лошата развръзка. Даваха му десетина дни, до месец.

Аз не можах да се примиря и потърсихме специалисти извън нашата държава. В Турция, в клиника Анадолу Джон Хопкинс направиха необходимите излседвания на генетичната мутация на тумора и ни дадоха надежда за подходящо лечение: таргетна терапия с американски медикамент. С помощта на роднини, приятели и добронамерени познати събрахме необходимата сума за стартиране на терапията и скоро положителните резултати бяха налице. Върнахме си надеждата за живот, за изцеление, за щастие. И вече девет месеца не се уморяваме да се борим.

Но сумите, които покриват престоя и лечението на Георги са непосилни за нас. Каквито възможности  имахме да продадем имот и земи - направихме го. 

Имаме нужда от средства и подкрепа, защото сами не можем да се справим.

Моля Ви, ако можете, могнете на Георги, на мен, на децата ни. За да сме отново заедно, за да сме отново щастливи!


Новини по кампанията

2-ри февруари 2023
Одобрено изплащане

Здравейте, мили Хора! Изпратиха ни новата проформа фактура от клиниката, която е на стойност 10000 евро. Гошо премина през ново изпитание - поредна...

Плащане по фактура: 5576.2 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

25-ти януари 2023
Одобрено изплащане

Здравейте! Дойде новата фактура за погасяване. Тази седмица предстои смяна на стомашната сонда на Георги. Ще ни струва близо 4000 допълнително към п...

Плащане по фактура: 2352 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa


Виж Всички новини по кампанията
8348.58 лв. дарени от 200000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
38.91 лв. преди 1 час
avatar
4.1 лв. преди 1 час
avatar
97.96 лв. преди 3 часа
avatar
9.35 лв. преди 4 часа
avatar
29.08 лв. преди 11 часа
avatar
48.69 лв. преди 14 часа
avatar
9.34 лв. преди 1 ден
avatar
13.72 лв. преди 1 ден
avatar
48.76 лв. преди 1 ден
avatar
29.08 лв. преди 1 ден
Виж всички дарители
Дари
Сподели