77527.34 лв. дарени от 200000 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на Георги в борбата с рака

Казвам се Корнелия и се боря за живота на съпруга ми, за бъдещето на децата и семейството ми.

Георги Колеолов е на 45 години от Русе. С него имаме две прекрасни момичета, които жадуват татко им да се върне у дома, здрав.

През 2021 г живота ни се преобърна, след като се установи, че Георги има мозъчен тумор, който спещно трябва да бъде опериран. Находката се оказа високостепенен рак и лекарите в Bългария прецениха да започнат химио- и лъчетерапия едновременно. След двумсечни терапии вместо подобрениe, състоянието на Георги драстично се влоши. Той не можеше да се движи, трудно говореше и преглъщаше. Лекарите казаха, че няма друга алтернатива на лечението и трябва да се подготвим за най- лошата развръзка. Даваха му десетина дни, до месец.

Аз не можах да се примиря и потърсихме специалисти извън нашата държава. В Турция, в клиника Анадолу Джон Хопкинс направиха необходимите излседвания на генетичната мутация на тумора и ни дадоха надежда за подходящо лечение: таргетна терапия с американски медикамент. С помощта на роднини, приятели и добронамерени познати събрахме необходимата сума за стартиране на терапията и скоро положителните резултати бяха налице. Върнахме си надеждата за живот, за изцеление, за щастие. И вече девет месеца не се уморяваме да се борим.

Но сумите, които покриват престоя и лечението на Георги са непосилни за нас. Каквито възможности  имахме да продадем имот и земи - направихме го. 

Имаме нужда от средства и подкрепа, защото сами не можем да се справим.

Моля Ви, ако можете, могнете на Георги, на мен, на децата ни. За да сме отново заедно, за да сме отново щастливи!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
15-ти февруари 2024

Мили приятели, спешно се нуждаем от средства за да продължи лечението на Георги. Към днес задължението ни към Анадолу Джон Хопкинс клиника възлиза...

Плащане по фактура: 2058 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
23-ти януари 2024

Здравейте, мили хора! Благодаря Ви, че продължавате да ни подкрепяте. Искам само да Ви кажа, че помощта Ви не е напразна и че подобрението при Георг...

Плащане по фактура: 29400 лв. Транзакционна такса: 49.34 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
11-ти януари 2024

Здравейте, сърцати хора! Започваме новата година с надежда но и с притеснение. Георги се чувства добре и резултатите от ЯМР показват, че ракът не пр...

Плащане по фактура: 1960 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

77527.34 лв. дарени от 200000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
14.27 лв. преди 5 часа
avatar
6.38 лв. преди 5 часа
avatar
9.37 лв. преди 6 часа
avatar
24.09 лв. преди 6 часа
avatar
19.15 лв. преди 8 часа
avatar
9.35 лв. преди 12 часа
avatar
48.64 лв. преди 13 часа
avatar
48.75 лв. преди 22 часа
avatar
48.64 лв. преди 1 ден
avatar
29 лв. преди 1 ден
Виж всички дарители
Дари
Сподели