Да помогнем на Йоана

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да помогнем на Йоана

2577 Дарители
10045.59 лв. дарени от 250000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Мирослав Розков
Бенефициент
Йоана Иванова
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Мирослав Розков организира кампания за Йоана Иванова
Приключила
Налична сума
0 лв.

Здравейте мили хора!

Казвам се Мирослав и ви пиша с тъга и свито сърце с молба помощ. Нуждая се спешно от средства, за да продължа лечението на моята приятелка Йоана, тя е само на 28 години!

С Йоана се събрахме да живеем заедно преди 3 години след 6 годишна прекрасна връзка, малко след този прекрасен момент почувства неразположение! След многократни прегледи първо от гинеколог в нашия град Монтана в последствие и други мнения в София, Плевен и много лутане, чухме ужасната диагноза инвазивен плоскоклетъчен карцином на маточната шийка.

Последва операция на 8.11.22 г. която избрахме да се извърши в болница Света Марина - Плевен . Матката беше отстранена, а на яйчниците беше направена транспозиция с надеждата , че напред във времето ще имаме възможност за детенце дори и чрез суругатсво, което е нашия единствен шанс!

Минахме 25 курса лъчетерапия с мисълта , че това ще бъде края и ще се преборим с коварната болест.Проведохме множество контролни прегледи ,скенери , ЯМР и средата на септември 2023 пет скенера показа , че има рецидив ! Назначиха химиотерапия , но килограмите на Йоанка не позволяваха да се направи точно в този момент .Беше изготвена диета за покачване на телесното тегло.

Състоянието й обаче не се подобри значително и започна да изпитва силна болка . След нова консултация с лекуващия в това време онколог ни изпратиха в София за друго мнение със съмнение за инфекция, която беше потвърдена. След прекарана 1 седмица в болница с антибиотично лечение и преливане на кръв беше изписана и изпратена за 1ви курс химиотерапия в City Clinic .

Не успяхме да проведем 2ри курс , защото малко след това получи перфорация и по спешност заминахме за Плевен ! Доктора беше категоричен за лъчева фистула и трябваше а се оперира ! На 3.01.2024 беше операцията, която беше с изключителна сложност поради увреждани от лъчетерапията и самия рак ,открита беше и тромбоза в илиачната област! Беше ни казано , че всичко е почистено и отсранено и , че трябва да изчакаме възстановяването и за да продължим лечението с химиотерапия. Около 1 месец след интервенцията тя се чувстваше добре, но за наше огорчениве отново започнаха леки болки в левия крак и след поредната консултация с лекуващия лекар бяхме изпратени на невролог!

Беше и направен за пореден път ЯМР, който показа , че проблема не е неврологичен .След още няколко прегледа и уверение от докторите , че е постоперативно състояние, отново я изписаха от болницата. Състоянието й обаче не се подобри , а напротив!

След многократни консултации обаждания и куп медикаменти без видимо подобрение на 18.03.2024 тя отново беше приета с перфорация . Последва много тежка операция отново, но филма на ужасите не свърши до тук , а продължи , заради инфекция и течност в малкия таз се наложи слагането на гъба само няколко дни след операцията , която беше подменена 2 пъти!

Мили хора, получих надежда от турска клинка към, която се бях обърнал преди последната операция , за това се обръщам към вас с призив да помогнем на Йоана, за да има възможност да живее.

До този момент се справяхме със средствата нужни за лечението и, но в Турция ще бъде непосилно за нас! За момента не мога да дам точната сума , защото не успяхме да направим прегледа поради спешното и постъпване в болницата . До вчера беше в реанимация, а времето е ценно . Това което се изисква към този момент е специализиран транспорт до там с екип, плюс необходимите изследвания за уточняване на по-нататъчното протичане на лечението. Вярвам , че има съпричастни и добри хора, които ще помогнат на Йоанка да спечели битката!!! Сърдечно БЛАГОДАРЯ !

Виж още
Новини
16-ти май 2024
Мирослав Розков организира кампания за Йоана Иванова
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания "Да помогнем на Йоана" към кампания "Шанс за живот за Дани". Прехвърлена сума: 7000лв.
 
14-ти май 2024
Мирослав Розков организира кампания за Йоана Иванова
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания "Да помогнем на Йоана" към кампания "Подкрепи Константин в борбата със саркома". Прехвърлена сума: 7000лв.
 
4-ти май 2024
Мирослав Розков организира кампания за Йоана Иванова
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания "Да помогнем на Йоана" към кампания "Дарете живот на Симеон, баща на две деца". Прехвърлена сума: 6256.81лв.
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!