Да помогнем на Иво в борбата с Рака!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
2502 Дарители
155005.56 лв. дарени от 304238 лв.
Организатор
Мартина Караколева
Бенефициент
Иво Събчев Димитров
Крайна дата
Край след 68 дни
Налична сума
33462.12 лв.
Мартина Караколева организира кампания за Иво Събчев Димитров
Край след 68 дни
Налична сума
33462.12 лв.

Борбата продължава! Имаме нужда от Вашата помощ!

10-ти май 2024

Здравейте, прекрасни хора с огромни сърца!

Мина и третата вливка на Иво. За съжаление точно след края на химията (на 24-ти април) Иво се разболя от инфлуенца Б, а по-късно откриха и гъбичката Pneumocystis jirovecii. В резултат на това Иво разви тежка двустранна пневмония, която доведе до три плеврални излива в двата дроба и един зад сърцето. Сатурацията му падна под 60 и го поставиха на терапия с постоянно подаване на кислород и много силни антибиотици. Имаше огромно опасност да се наложи поставянето му в интензивно отделение, но за щастие усилията на лекарите и огромния дух и сила на Иво помогнаха да се овладее ситуацията.

В момента отново му подават кислород, но няма нужда постоянно да е с него. Сатурацията му вече е над 90, въпреки че има моменти, когато отново пада до 80 (при движение), при последната томография се видя, че изливите в двата дроба вече ги няма, а третия зад сърцето е със силно намален размер. Сега трябва да се стабилизира състоянието му, за да се направят контролни изследвания, които да покажат каква е ситуацията с лимфома.

Лекарите искат да направят контролно ЯМР и пет скенер, а след това да вземат решение как да продължат с лечението. Всичко това е свързано с много средства, защото няма как да ни изпишат в хотел, докато се възстановява, заради сатурацията, която не е стабилна, а всеки ден в болницата струва 500 евро. Все още не е сигурно как ще продължи лечението от тук нататък (дали ще се прави нова вливка, трансплантация на стволови клетки, лъчетерапия или нещо различно), но Иво не спира да се бори всеки ден и да вярва, че ще успее да победи болестта.

Парите в сметката са почти изчерпани, а не можем да спрем сега, след всички трудности, през които преминахме. Моля Ви да застанете до нас и този път и да ни подкрепите. Благодарим Ви, че ни помогнахте да стигнем до тук, защото без вас нищо от това нямаше да е възможно и Ви молим да продължим напред заедно. Всяко дарение е от значение и ни доближава по-близо до сбъдване на мечтата ни – Иво да е отново здрав! Бъдете здрави!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.