Да помогнем на Иво в борбата с Рака!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
2500 Дарители
154893.73 лв. дарени от 304238 лв.
Организатор
Мартина Караколева
Бенефициент
Иво Събчев Димитров
Крайна дата
Край след 69 дни
Налична сума
33350.29 лв.
Мартина Караколева организира кампания за Иво Събчев Димитров
Край след 69 дни
Налична сума
33350.29 лв.

Началото на борбата ни за шанс за живот! към 26.06.23

26-ти юни 2023

Датата беше 22.06.2023 г. , Рожденният ден на Иво........Но този рожден ден беше различен.Нямаше го вълнението от празника,нямаше го най-милото ни (детенцето ни).......бяха страхът и паниката от неизвестното,което предстои....(операцията ,резултатът от хистологията и назначените след това тежки химиотерапии). Денят започна с челен сблъсък с реалността и абсолютен шок, когато екипът от неврохирурзи ни информира, че мозъчната операция трябва да се извърши на следващия ден. Прекарахме целия ден в изследвания и подготовки, а след връщането ни в хотела отворихме телефоните си и бяхме потопени в океан от любов и прекрасни пожелания, които ни развълнуваха до сълзи. След това дойде нощта и страхът от утрешния ден…...

В петък, точно в 3 следобяд, започна операцията за премахване на образуванието в мозъка. След най-дългите 5 часа в живота ми и всички отправени молби чух най-чаканите думи:„Операцията мина успешно, успяхме да отстраним цялата лезия и той е добре.“

Днес 3 дни по-късно, аз имам рожден ден и не искам подаръци,не искам изненади, а искам само резултатът от хистологията да даде шанс на моят любим Иво.

Знам, че операцията е само първата победа, от многото битки, които предстоят, но е победа. Сега предстоят 10 дълги дни в чакане на точната диагноза, след което лекарите казват, че ще трябва незабавно да се започне лечение, защото по това, което са видели по време на операцията, за тях е сигурно, че става въпрос за лимфом на ЦНС, който е изключително агресивен и трябва да се действа незабавно и неотложно.

Благодаря на всички Ви,  които сте с нас в този момент.Благодаря Ви за цялата помощ- финансова и морална, която ни оказвате в тази трудна битка. Вие сте силата, която ни помага да продължим напред и надеждата, която ни кара да не спираме да вярваме! Бъдете здрави!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.