Да помогнем на Иво в борбата с Рака!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
2484 Дарители
153767.28 лв. дарени от 304238 лв.
Организатор
Мартина Караколева
Бенефициент
Иво Събчев Димитров
Крайна дата
Край след 73 дни
Налична сума
35399.84 лв.
Мартина Караколева организира кампания за Иво Събчев Димитров
Край след 73 дни
Налична сума
35399.84 лв.

Не можем да спрем сега!

30-ти март 2024

Здравейте, прекрасни хора с огромни сърца!

Вече са ясни резултатите от контролното ЯМР, което лекарите направиха след втората вливка. Отговорът към промененото лечение е 70-80%, като лезиите в мозъка на Иво показват голямо смаляване. Според лекарите това доказва, че са успели да овладеят лимфома и искрено вярват, че със следващите две вливки и трансплантацията на стволови клетки след това, ще могат да го изчистят напълно. Иво се чувства много по-добре, храни се нормално, има сила да се движи, а показателите постепенно се нормализират и в четвъртък (4-ти април) трябва да започне третата (предпоследна) вливка от назначеното лечение.

Мили хора, средствата в сметката на Иво са почти изчерпани, а не можем да си позволим да спрем лечението сега, когато надеждата отново се появи пред нас. Моля Ви да застанете до нас и този път и да ни подкрепите. Благодарим Ви, че ни помогнахте да стигнем до тук, защото без вас нищо от това нямаше да е възможно и Ви молим да продължим напред заедно. Всяко дарение е от значение и ни доближава по-близо до сбъдване на мечтата ни – Иво да е отново здрав! Бъдете здрави!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.