Да помогнем на Иво в борбата с Рака!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
2500 Дарители
154893.73 лв. дарени от 304238 лв.
Организатор
Мартина Караколева
Бенефициент
Иво Събчев Димитров
Крайна дата
Край след 69 дни
Налична сума
33350.29 лв.
Мартина Караколева организира кампания за Иво Събчев Димитров
Край след 69 дни
Налична сума
33350.29 лв.

Помогнете ни да продължим!

17-ти март 2024

Здравейте, прекрасни хора с огромни сърца!

Приключи и втората вливка от лечението, назначено на Иво. Половината път вече е зад гърба ни. Имаше огромен страх и притеснение от тази вливка, защото се наложи тя да е много по-интензивна от първата, а едното лекарство беше сменено.

Напук на всички очаквания обаче, Иво я понесе по-добре от първата и вече е на крака, а показателите му постепенно влизат в норма. Лекарите са изключително обнадеждени и тази седмица ще започнат да събират клетки за трансплантацията на стволови клетки, която предвиждат след 4-тата последна вливка.

Средствата в сметката на Иво са почти изчерпани. Моля Ви отново да застанете до нас и да ни подкрепите, за да можем да извървим пътя до край. Не можем да се откажем сега, когато в края му сякаш проблясва малко светлина, след всички стени, в които се разбивахме през последната година и половина. Благодарим Ви, че ни помогнахте да стигнем до тук и Ви молим да продължим напред заедно. Всяко дарение е от значение и ни доближава по-близо до сбъдване на мечтата ни – Иво да е отново здрав! Бъдете здрави!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.