Потвърдена диагнозаЗдравейте, прекрасни хора с огромни сърца!

След повече от година лутане, безброй много изследвания и две мозъчни операции, вече имаме категорична диагноза, потвърдена от патологичния доклад. За огромно съжаление става дума за „Първичен неходжкинов лимфом на ЦНС, едроклетъчен В тип“. Диагнозата е рядка и тежка и налага прилагането на силна химиотерапия и локална терапия на окото (тъй като в случая на Иво, лимфомът тръгва именно от там).

Вече се свързахме с няколко болници в Турция и офертите, които получаваме са за химиотерапия, последвана от трансплантация на стволови клетки, като през целия период Иво трябва да е в болнично заведение, където да се следи състоянието му, без възможност да излиза.

Офертите за допълнителни изследвания, химиотерапията, трансплантацията на стволови клетки и болничния престой са около 250 000 лева, които за съжаление ние нямаме. Обръщам се към Вас с молба отново да ни подкрепите в този труден момент. Състоянието на Иво се влошава все повече, поради факта, че вече година стои без никакво лечение, но той продължава да се държи и да се бори всеки ден.

Вярваме, че заедно можем да преборим тази диагноза!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели