Дарете първи! Цел: 3000 лв.
  • Организатор Цветелина Котева
  • Бенефициент Пухкавите лапички на България
  • Създадена на 11-ти май 2023
  • Категория Животни
  • Крайна дата Край след 359 дни
  • Налична сума 0 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на изхвърлените новородени котенца

Изхвърлени новородени… дори не в кашон, просто на куп едно върху друго! На куп, както се изхвърлят боклуци в кофага за смет… това са било тези ангелски създания за един бездушен индивид, който незнайно защо се е родил в човешки облик. 

Поети са от клиника #Итавет, София, още преди да прогледнат. Вече 2 седмици бебчовците са там, където бяха излекувани от две инфекциозни заболявания - гиардия и калицивирус. Мъниците са мноооого далече от поставянето на ваксини все още.

Минават терапия с витамини и имуностимуланти, защото са едва стотина грама, когато са приети, а с две различни заболявания… смазващо за и без това незрялата им имунна система.

Въпреки никаквите очаквания, бебоците оцеляват.

Вече прогледнаха, ходят сами до тоалетна. От няколко дни хапват самостоятелно пастет и съвсем дребни бебешки гранули.

Сметката е изключително голяма и е напълно непосилна за един човек (жената с голямо сърце, която без да се замисли, зАведе мъниците в клиниката). 


Дарете първи! Цел: 3000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
Дари
Сподели