Да помогнем на Жоро да оздравее

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
9368 Дарители
595008.89 лв. дарени от 600000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Елена Георгиева
Бенефициент
Георги Тихомиров Георгиев
Крайна дата
Приключила
Налична сума
163220.99 лв.
Елена Георгиева организира кампания за Георги Тихомиров Георгиев
Приключила
Налична сума
163220.99 лв.

Ход на лечение и базова оферта

2-ри март 2023

Здравейте.Имаме новини за лечението на Жоро.В понеделник започна третия курс химиотерапия за ,,висок риск".Той ще се прави тук, в болница ,,Света Марина" където Жоро се лекува от самото начало.
Във вторник проведохме онлайн консултация с проф. Полина Степенски от Медицински център ,,Хадаса" в Израел (има качена фактура за заплатената консултация).Изпратихме ѝ HLA кода на Жоро за търсене на донор, а след приключване на курса химиотерапия и възстановяването на Жоро след него, ще бъдат изпратени и проби за стартиране на детайлно търсене.Също тогава ще бъде направена и миелограма (взимане на проба от костен мозък) за да се установи процента ремисия, който е много важен за трансплантацията.По нататъшното лечение ще бъде определено след резултатите от тази проба.
Също така получихме базова оферта.Това е най-просто казано стандартен пакет за трансплантация и лечение.Офертата е на стойност 200000 $ и не включва лекарства, манипулации и допълнително лечение при настъпили усложнения или промяна в лечението .За сега средствата събрани изцяло с ваша помощ покриват тази базова оферта, но каузата и молбата ни за подкрепа остават отворени, тъй като не ни се иска да се налага по време на трансплантацията и лечението да събираме допълнително средства за непредвидени ситуации.
Благодарим ви за цялата съпричастност и подкрепа

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.