2845.95 лв. дарени от 60000 лв.

Документи към Кампания


Да Помогнем на Кирил

Здравейте, мили хора!

Казвам се Кирил, на 28 години съм от град София. Завърших средното си образование отново в София и записах "Индустриално инженерство" в ТУ София. Уви, моето обучение не продължи дълго, въпреки моето огромно желание. Откакто се помня съм в инвалидна количка, страдам от спинална мускулна атрофия тип 2.

Прикован съм към количката от малък и дори не помня вече какво е да ходиш.

За съжаление много обществени места, училища и университети не са пригодени за хора в неравностойно положение. Това е и причината да прекъсна обучението си в университета. Имам до себе си едно прекрасно семейство, което винаги ме подкрепя и ми помага, а аз чувствам, че не мога да им дам нищо в замяна.

Не мога да започна работа, тъй като доста работодатели не желаят да наемат човек в моето положение. Другата причина е, че не мога да излезна от вкъщи, защото живея в жилище, в което стълбите не са пригодени по никакъв начин. С други думи не мога да правя нищо.

В изминалата година ми се отвори възможност да проведа разговор с Швейцарска клиника с клон в Сърбия - Swiss Medica Clinic, която може да ми помогне да подобря състоянието си и евентуално да проходя!

За жалост сумата, необходима за лечението ми е непосилна за мен и семейството ми. Тя се равнява на стойност от около 60 хиляди лева, което включва и последващи рехабилитации тук в България. Желанието на мен и моето семейство за това лечение е огромна!

Моля всеки който иска и има възможността, да дари финансови средства, да го направи, за да мога най - накрая да бъда част от обществото, да не бъда отритван, забравен, забутан в една стаичка. Искам да бъда един пълноценен човек, който да има свободата да отиде където поиска, когато поиска, защото в момента това е невъзможно.

Благодаря ви, че отделихте време да се запознаете с мен и моята история. Честита нова година на всички, бъдете здрави и щастливи, и нека бъдем по - добри хора през тази година!


2845.95 лв. дарени от 60000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
97.77 лв. преди 1 седмица
avatar
48.75 лв. преди 1 седмица
avatar
24.12 лв. преди 2 седмици
avatar
245.75 лв. преди 2 седмици
avatar
24.12 лв. преди 2 седмици
avatar
1230.75 лв. преди 2 седмици
avatar
97.92 лв. преди 2 седмици
avatar
48.75 лв. преди 3 седмици
avatar
19.17 лв. преди 3 седмици
avatar
98 лв. преди 3 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели