Да помогнем на малката Ивайла

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да помогнем на малката Ивайла

66 Дарители
2049.98 лв. дарени от 18000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Бенефициент
Ивайла Василева Тодорова
Крайна дата
Приключила
Налична сума
329.1 лв.
Димитрина Ивайлова Петрова организира кампания за Ивайла Василева Тодорова
Приключила
Налична сума
329.1 лв.

Благотворителна кампания за Ивайла

Здравейте!

Казвам се Димитрина Петрова от гр. Перник и съм майка на едно слънчево момиченце, което се казва Ивайла. Тя е на 9 годинки и е с диагноза ДЦП, епилепсия и спастична квадрипареза. Все още не може да опознава света зрително и да прави стъпки с нейните крачета. През 2018 г. е извършена операция на цялото тяло - фибротомия в Република Сърбия. През 2020 г. в Истанбул бяха поставени импланти в тазобедрените стави, а преди 6 месеца - премахнати също оперативно.
Ивайла се нуждае от активна рехабилитация, която към момента провежда в рехабилитационен център ILKEVIN - Истанбул. Към момента средствата са недостатъчни за провеждане на продължителна рехабилитация, от която тя силно се нуждае.
Месечна рехабилитация е на стойност ~3000 лева, а заедно с нощувките възлиза на около 6000 лева. Тук не са включени ежедневните разходи, които правим и специализираните средства за поддръжка - ортези, прегледи, уреди и пр. Желателно е да се правят няколко рехабилитации на година, но средствата са непосилни за нас.

Моля за Вашата помощ и Благодаря!

Виж още
Новини
10-ти октомври 2022
Димитрина Ивайлова Петрова организира кампания за Ивайла Василева Тодорова
Одобрено изплащане
Здравейте,прилагам фактура за рехабилитация N 14/05.10.2022г. за 30 часа физиотерапия на Ивайла. С молба съм да бъде платена към рехабилитационен цен...
1680.88 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.