2057.63 лв. дарени от 35280 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на малката Севда

Здравейте на всички добри хора !

Това е Севда ! Тя е на 2 години и е радоста на мама и на тати ! На една годинка забелязахме нередност в държанието ѝ,тъй като не беше като на едно нормално детенце на нейната възраст! Проблема с малката Севда започна да си проличава в действията и.Не реагираше,когато кажем името ѝ,нямаше желания да играе с играчки,не общува с дечица на нейната възраст и предпочиташе да бъде самичка навсякъде!

Жадувахме да видим усмивката ѝ,но тя дори не се усмихваше.След не дълго време започнахме да се притесняваме за състоянието й и я закарахме на доктор,който след изследвания я диагностицира с диагноза ,,Аутизъм''!

Веднага започнахме с домашни терапии със специалист, 3 пъти в седмицата по 45 минути,за съжаление без резултат.Опитваме се да комуникираме с нея,да я научим на думички или срички,но не изговаря нищо.Разбрахме от доктори,че за да спечели битката с Аутизма и трябва по-усилено лечение докато е още мъничка,и ако сега се направи всичко възможно,вероятността да оздравее е по-голяма.

Така стигнахме до специализирана клиника за рехабилитация за деца с Аутъзъм ,,Атлантис'' в Турция За един месец лечението  на нашата Севда струва 6000евро,но са и нужни поне 3 месеца за да има резултати и да започне да се развива.

Силно се надяваме,че три месеца ще са ни напълно достатъчни за да излекуваме нашето дете,разбира се без вашата подкрепа не бихме могли да се справим,тъй като сумата от 18хил.евро е непосилна за нас.

Не бихме искали да губим от времето си и за това се включихме тук с надеждата да получим помощта ви за Севда,за да има едно нормално детство и бъдеще!

Имаме нужда от вашата както сърдечна,така и финансова подкрепа за да усмихнем едно малко невинно лице и силно се надяваме тя да оздравее!

,,Да имаш голямо сърце не тежи,само помага''!

Благодарим искренно и бъдете здрави и благословени!


2057.63 лв. дарени от 35280 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
28.75 лв. преди 26 минути
avatar
48.64 лв. преди 1 ден
avatar
9.35 лв. преди 2 дни
avatar
23.12 лв. преди 2 дни
avatar
58.6 лв. преди 2 дни
avatar
19.2 лв. преди 3 дни
avatar
187.49 лв. преди 1 седмица
avatar
9.25 лв. преди 1 седмица
avatar
29.05 лв. преди 1 седмица
avatar
887.97 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели