Да помогнем на малката Севда

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да помогнем на малката Севда

46 Дарители
6123.61 лв. дарени от 35280 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Sevda Ahmed
Бенефициент
Севда Айхан Ахмед
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0.01 лв.
Sevda Ahmed организира кампания за Севда Айхан Ахмед
Приключила
Налична сума
0.01 лв.

Здравейте на всички добри хора !

Това е Севда ! Тя е на 2 години и е радоста на мама и на тати ! На една годинка забелязахме нередност в държанието ѝ,тъй като не беше като на едно нормално детенце на нейната възраст! Проблема с малката Севда започна да си проличава в действията и.Не реагираше,когато кажем името ѝ,нямаше желания да играе с играчки,не общува с дечица на нейната възраст и предпочиташе да бъде самичка навсякъде!

Жадувахме да видим усмивката ѝ,но тя дори не се усмихваше.След не дълго време започнахме да се притесняваме за състоянието й и я закарахме на доктор,който след изследвания я диагностицира с диагноза ,,Аутизъм''!

Веднага започнахме с домашни терапии със специалист, 3 пъти в седмицата по 45 минути,за съжаление без резултат.Опитваме се да комуникираме с нея,да я научим на думички или срички,но не изговаря нищо.Разбрахме от доктори,че за да спечели битката с Аутизма и трябва по-усилено лечение докато е още мъничка,и ако сега се направи всичко възможно,вероятността да оздравее е по-голяма.

Така стигнахме до специализирана клиника за рехабилитация за деца с Аутъзъм ,,Атлантис'' в Турция За един месец лечението  на нашата Севда струва 6000евро,но са и нужни поне 3 месеца за да има резултати и да започне да се развива.

Силно се надяваме,че три месеца ще са ни напълно достатъчни за да излекуваме нашето дете,разбира се без вашата подкрепа не бихме могли да се справим,тъй като сумата от 18хил.евро е непосилна за нас.

Не бихме искали да губим от времето си и за това се включихме тук с надеждата да получим помощта ви за Севда,за да има едно нормално детство и бъдеще!

Имаме нужда от вашата както сърдечна,така и финансова подкрепа за да усмихнем едно малко невинно лице и силно се надяваме тя да оздравее!

,,Да имаш голямо сърце не тежи,само помага''!

Благодарим искренно и бъдете здрави и благословени!

Виж още
Новини
15-ти януари 2024
Sevda Ahmed организира кампания за Севда Айхан Ахмед
Одобрено изплащане
Искаме да благодарим на всички добри хора ,които помогнаха на нашата дъщеричка финансово ! Ето ,че дойде време да заминем за Турция и да започнем лече...
6083.6 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.