1046.83 лв. дарени от 46518 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на малкия Виктор да проходи

Благотворителна кампания за Виктор

Скъпи Дарители,

Ние сме Таня и Петър и сме родители на Виктор.

Искаме да ви разкажем за едно лъчезарно, любознателно и прекрасно малко създание, което притежава и изключителна смелост и храброст! Той беше роден преждевременно в 32-ра гестационна седмица с тегло от едва 1850 грама.

След дълъг престой в неонатологията Вики бе диагностициран с вътрешна хидроцефалия. Претърпя две неврохирургични операции и му бе поставена клапа. За жалост неговите мъки не спиряха дотук и малкият ни юнак се изправи пред ново предизвикателство. На по-късен етап се установи, че Вики има и детска церебрална парализа-квадрипареза. Започна ежедневни рехабилитации, които дадоха известни резултати и имаше подобрение в състоянието му, но като цяло, не са особено задоволителни. Впоследствие Виктор бе пренасочен към специалисти в чужбина. Рехабилитацията там е скъпоструваща, а като към това се прибавят и всички съпътстващи разходи, за нас става все по-трудно да се справяме сами и имаме нужда от съдействие!

За съжаление на своя рожден ден - 14 декември 2020г. Вики бе приет по спешност в  Неврохиругия в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ-Токуда - София, а на 15 декември му бе направена ревизия на клапната система, която за съжаление не даде очаквания резултат. На 18 декември му бе направена нова операция, при която беше заменена цялата система с нова. Последва труден възстановителен процес с отпадналост и висока температура. След възстановяването му започнахме отново рехабилитация в клиника Рибем, Истанбул.

Борбата, която водим е постоянна, но за съжаление средствата са малко и затова се обръщаме към Вас с молба да подкрепите Виктор за да може да проходи и да бъде самостоятелен.

Вярваме, че с вашата подкрепа, Вики ще може да изживее едно изпълнено със забавления детство, както и да има възможността да порасне като пълноценен живот.

Благодарим на всички, които ще ни подкрепят и имаме надеждата, че с ваша помощ ще изправим Вики на крака!

1046.83 лв. дарени от 46518 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
6.39 лв. преди 3 седмици
avatar
19.22 лв. преди 1 месец
avatar
29.08 лв. преди 1 месец
avatar
1.47 лв. преди 2 месеца
avatar
10.05 лв. преди 2 месеца
avatar
48.76 лв. преди 2 месеца
avatar
19.22 лв. преди 2 месеца
avatar
4.43 лв. преди 2 месеца
avatar
34.97 лв. преди 2 месеца
avatar
32.04 лв. преди 2 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели