Да помогнем на мама Доби да пребори болестта!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да помогнем на мама Доби да пребори болестта!

397 Дарители
43319.42 лв. дарени от 200000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Мария Миткова
Бенефициент
Добринка Алексиева Христова
Крайна дата
Приключила
Налична сума
28.5 лв.
Мария Миткова организира кампания за Добринка Алексиева Христова
Приключила
Налична сума
28.5 лв.

Здравейте добри хора!

Със сълзи на очите ви моля, мама има нужда от вас и Вашата подкрепа❤️

Аз съм голямата дъщеря на Добринка,която има огромна нужда от Вашата помощ! Майка ми е на 53 години и от дълги години имаше миома на матката,която беше калцирана и не й пречеше по никакъв начин,докато от 2022 година нещата се преобърнаха с главата надолу.. Дядо ми почина от Ковид, след тази тежка загуба ни беше много трудно,за съжаление баба също не можа да издържи загубата на дядо и няколко месеца по-късно почина и тя..

Те ни бяха също като родители и мъката ни беше огромна и от целият този стрес,миомата при мама започна да расте.. Трябваше да й се направи операция по премахването й.Приеха я за операция, всичко мина добре,докато в един момент започна да има температура. Започнаха прегледи, за да се установи от къде идва високата температура,тъй като според докторите всичко минало добре,но на един скенер се видя,че не всичко е така както изглежда.

При операцията се оказа,че всъщност не всичко е изчистено добре и са се прехвърлили разсейки към белите дробове.След това,което чухме веднага започнахме да търсим клиника,която ще може да ни помогне,докато всичко беше в начален стадии..Решихме да проведем лечението в България,тъй като ни убеждаваха да не се притесняваме,че всичко ще е наред и така започна лечение.Химиотерапии,лекарства,скенери и накрая в продължение на година и половина вместо да има подобрение нещата се влошиха.

Тумора нарастна значително и се стигна дотам мама да е на бутилка с кислород..

Всяко нейно движение й коства много усилие.. След като видяхме,че тук нещата не се получават решихме да заминем за Турция в клиника Анадолу. Там ни дават надежди,нещата са значително по-добре.Лечението и се отразява по-добре,но финансово вече изнемогваме.. Имахме спестявания,но свършиха.. Искахме назаем от роднини,но и те свършиха.. Баща ми изтегли кредит,но й той свършва..

Вече няма откъде и кого да молим за помощ.. Затова единствената надежда сте ни вие добри и сърцати хора ❤️

Тя е млада и силна жена,която е претърпяла много през живота си.Не случайно името й е Добринка,защото е наистина много добър човек,който заслужава да живее!❤️

Виж още
Новини
1-ви април 2024
Мария Миткова организира кампания за Добринка Алексиева Христова
Одобрено изплащане
Здравейте скъпи дарители.. Този път пиша по неприятна новина относно моята майка.. За съжаление неможа да се пребори с тази коварна болест.. Мъката ни...
590.23 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
14-ти март 2024
Мария Миткова организира кампания за Добринка Алексиева Христова
Одобрено изплащане
Здравейте скъпи,дарители! Мама все още е в Турция на лечение и сумата за престоя й расте и за съжаление със останалата сума от дарителската сметка не...
9219.49 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
5-ти март 2024
Мария Миткова организира кампания за Добринка Алексиева Христова
❗️❗️❗️СПЕШНО❗️❗️❗️
СКЪПИ ДАРИТЕЛИ ИМАМЕ СПЕШНА НУЖДА ОТ ВАС И ОТ ВАШАТА ПОМОЩ❗️ МАМА Я ПРИЕХА ПО СПЕШНОСТ В БОЛНИЦАТА ,ЗАЩОТО ПОЛУЧИ ПРИСТЪП И ИСКАТ СПЕШНО ДА Я ОПЕРИРАТ...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.