3550.17 лв. дарени от 55231 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на Мели да има пълноценен живот

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! 

Мили хора, отправям моя апел да помогнете на дъщеря ми!

Дъщеря ми Мелис е на 15 години и през 2018г. беше диагностицирана с диагнозата ювенилна СКОЛИОЗА. Това представлявя изкривяване на гръбначния стълб , едновременно с това и ротация, с неизяснена причина. Внашия случай тогава градусите на това изкривяване бяха 50 по СОВВ в туракалния сегмент и 40 градуса компесаторна крива в лумбалния сегмент.

Много от специалистите , с които се срещнахме препоръчаха операция, тъй като имаше риск състоянието й да прогресира. За нас като родители на едно видимо здраво дете , това беше недупостимо.След дълго проучване се насочихме към Шрот терапия , съчетана с корсетолечение. Шрот упражнения, специализирани лагери,  смяна на няколко корсета, регулярно правене на рентгенови снимки - това беше нашия живот няколко години. Имахме известно подобрение, но за кратко. За съжаление въпреки усилията ни изкривяването прогресира и градусите се увеличиха на 60- туракално и 42 - лумбално.

Всички специалисти с които се консултирахме (български и чуждестранни) настояха и ни увериха , че FUSION операцията е най-доброто за нашата дъщеря. В противен случай прешлените на гръбначния стълб ще се деформират, гръдния й кош ще се деформира , може да доведе до намалена дихателна функция на белия дроб, евентуални проблеми със сърдечно съдовивата , изтръпване на крайници и др. Операцията FUSION e тежка и продължителна, но това е единствената възможност дъщеря ми да има изправен гръбнак и да води нормален и пълноценен живот.

Много деца от България се оперираха успешно  в Германия.    Това ни подтикна да се свържем и ние с клиника Eifelklinik St. Brigida  и да потърсим лечение за нашата дъщеря. След няколко консултации получихме оферта и шанс за най- доброто за детето ми ( ще се обхванат най- малко прешлени , само в туракалния отдел). За сравнение други хиирурзи в областта ни прадложиха да обхванат почти целия гръбнак, което ще ограничи изключително много подвижността на дъщеря ми.

Сумата за операцията е 28 238,19 евро, която е непосилна за нашето средностатистическо семейство. Това ни принуди да стартираме кампания за набиране на нужните  средства. На никого не пожелавам да премине през този труден път. Знам в каква ситуация живеем. Знам и че има добри хора , които ще искат да ни помогнат. Ако не можете да дарите , моля споделете за да стигне до повече хора. Уверявам ви , че средствата , които дарявате са предназначени единствено и само за възстановяването на Мелис.  

Убедена съм , че ще постигнем желаната цел благодарение на вас!

Благодаря ви от цялото си сърце!

Нека да помогнем на Мелис да има пълноценен живот! 


3550.17 лв. дарени от 55231 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
196.5 лв. преди 3 дни
avatar
97.92 лв. преди 5 дни
avatar
19.2 лв. преди 5 дни
avatar
97.13 лв. преди 5 дни
avatar
14.26 лв. преди 1 седмица
avatar
98 лв. преди 1 седмица
avatar
9.27 лв. преди 1 седмица
avatar
48.75 лв. преди 1 седмица
avatar
9.35 лв. преди 1 седмица
avatar
19.18 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели