201.22 лв. дарени от 10000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта Имам направена оферта от Германия с двама донори на костен мозък, но сме в изчакване на четвъртата консолидация.
  • Епикриза Виж Документите

Да помогнем на Николай

   Здравейте добри хора! Казвам се Николай Димитров Неделчев на 51 години от град Русе. Страдам от остра миелоидна левкемия, придружена с хипертонично сърце със застойна сърдечна недостатъчност, постхолецистектомичен синдром, ХОББ(хронична обструктивна белодробна болест), сънна апнея и белодробно сърце за момента неуточнено. Преминах 3 курса на консолидация(химиотерапия) в Специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания в София. Предстои ми четвърта консолидация. Положението ми след курса ме прави бавно подвижен и всяко движение ми коства усилие и ме измаря бързо. В това ми състояние се грижих през последните дни на жена ми, която също беше покосена от коварната болест. На 11.02.2023 беше погребението й.

  Очаквам да мина комисия по ТЕЛК за одостоверяване на 40% инвалидност над 50% които имам в момента.Както сами разбирате състоянието ми, не ми позволява да бъда полезен за себе си, синът ми и обществото. Скоро получих отговор от Германия за трансплантация на костен мозък, но за случая ще мина през период за стабилизиране на жизнените ми показатели в клиника, за което са ми необходими някои консумативи, които трябва сам да набавя. За това се обръщам към вас, стартирайки тази кампания с надеждата всеки, който може да помогне според възможностите си. Ще се радвам и на малкото, защото ще знам, че е от сърце. Благодаря на всички и ви желая живот и здраве! 


201.22 лв. дарени от 10000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
14.28 лв. преди 1 месец
avatar
29.02 лв. преди 1 месец
avatar
105.99 лв. преди 1 месец
avatar
48.69 лв. преди 1 месец
avatar
3.24 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели