15402.95 лв. дарени от 104000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Да помогнем на Нори

Здравейте скъпи Дарители, ще ви разкажа и нашата история за коварно заболяване, което преобърна живота на цялото ни семейство -ювенилна идиопатична сколиоза.

Преди 2 години, след оплакване за болки в гърба на моята племенница Елеонора, тогава 13 годишна, личният лекар препоръча рентгенова снимка. Снимката ясно показа сериозно гръбначно изкривяване, сколиоза. Бяхме насочени към специалист ортопед, чието мнение беше категорично, но и много шокиращо за нас – ОПЕРАЦИЯ.

Тежка и много рискова интервенция, която обаче е единственото решение при нейния висок  градус на гръбначно изкривяване. Без нея обаче, детето се обрича на прогресивно и мъчително изкривяване,още и още. Толкова, че белият дроб и други органи не могат да се развият нормално. Толкова, че един ден болките стават нетърпими, всеки ден.

Алтернативата -  гръбначна операция, една от най-тежките в детска възраст. В последните 2 години опитахме всички възможни методи да забавим процеса на изкривяване  - гимнастика, физиотерапия, постоянно носене на корсет – надявахме се на чудо. То обаче няма да се случи, единственото, което ще помогне на Нори е операция по метода VBT (Vertebral Body Tethering) - техника, която използва гъвкава връв, прикрепена с винтове към гръбначния стълб.

Операцията се извършва в Турция, в специализирана клиника, където ни дават гаранция за пълно  оздравяване. Цялата сума е непосилна за семейството ни и тук идва апелът ни за помощ.

Елеонора е прекрасно младо момиче, което обича да рисува и танцува.

Много бихме искали да расте здрава и усмихната. Да продължи с любимите си занимания - уверено и без болка.

Убедени сме, че благодарение и на Вашата помощ, ще успеем.

Сърдечно Благодарим!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
7-ми септември 2023

Здравейте, дарители! На 24.09 ще бъде направена операцията на Нори. Стискайте палци! Благодаря на всички от сърце!

Плащане по фактура: 15362.95 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Следваща стъпка 18.07.23г
17-ти юли 2023

Здравейте, скъпи Дарители, Миналата седмица Нори беше на преглед в клиниката в Истанбул, където  отново ѝ бяха направени най-обстойни изследвания. Те...

новина

Виж Всички новини по кампанията

15402.95 лв. дарени от 104000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
19.2 лв. преди 4 месеца
avatar
98 лв. преди 4 месеца
avatar
98 лв. преди 4 месеца
avatar
560.95 лв. преди 4 месеца
avatar
380 лв. преди 4 месеца
avatar
9.08 лв. преди 4 месеца
avatar
18.62 лв. преди 4 месеца
avatar
48.75 лв. преди 4 месеца
avatar
9.34 лв. преди 5 месеца
avatar
24.12 лв. преди 5 месеца
Виж всички дарители
Сподели