4893.07 лв. дарени от 100000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Да помогнем на Нурсен в борбата с множествена склероза

Здравейте мили и съпричастни хора,със свито сърце и огромна надежда разчитам на вашата помощ.

През 2011год.живота ме срещна с диагнозата Множествена склероза, в началото преодолявах присъпитие, които се изразяваха в изтръпване на лявата половина на лицето ми и паралелно нямах контрол на пръстите на дясната ръка с високи дози орбазон .

От болница УБАЛ Св.Наум гр.София ми назначиха поддържащо лечение Авонекс това се случи месец март 2012г ,докато бях на това лечение се чувствах сравнително добре. През 2015 преживях емоционален стрес в семейството и състоянието ми се влоши.Крака започна да ми става спастичен и тежък,нямах контрол над него.

Смениха ми терапията на Джиления,но въпреки това симптомите се задълбочаваха,периодично ходех на вливки с орбазон.Смених болницата в която се лекувах с УМБАЛ Георги Странски гр.Плевен ,през този период пръстите на дясната ръка започнаха да стават спастични и се появи иконтиненция(не задържане на урина) Предписаха ми Окревус  1 год.

Стандартите за лечение на МС изискват комисии на 6 месеца за подготвяне на документи за НЗКА,а на определен период от време свикват голяма комисия състояща се от професори и академик,които решават дали да продължиш лечение.

За съжаление заради влошено състояние мен не ме одобриха.От 05.2021г.съм без лечение. Състоянието ми се влошава, опитах гладуване,други алтернатини методи  ,иглотерапия,физиотерапия и всичко каквото съм чула.

Разговарях с много хора които са преминали през трансплантация на стволови клетки в Русия болница Пирогов Москва.

Имам голяма надежда,че това ще спре прогреса на МС. Вярвам ,че с вашата подкрепа това ще се осъществи!Благодаря !❤️


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
12-ти ноември 2023

Благодаря Ви скъпи дарители!Бих желала събраната сума да постъпи в дарителската ми сметка!Внасяне на сума за лечение!

Изплатена сума към бенефициента: 4891.87 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

4893.07 лв. дарени от 100000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
98 лв. преди 4 месеца
avatar
48.12 лв. преди 4 месеца
avatar
19.15 лв. преди 4 месеца
avatar
68.45 лв. преди 4 месеца
avatar
19.18 лв. преди 4 месеца
avatar
47.32 лв. преди 4 месеца
avatar
294.77 лв. преди 4 месеца
avatar
0.47 лв. преди 4 месеца
avatar
98.3 лв. преди 4 месеца
avatar
9.35 лв. преди 4 месеца
Виж всички дарители
Сподели