Да помогнем на Пламен за по-щастливо детство!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да помогнем на Пламен за по-щастливо детство!

8 Дарители
33821.28 лв. дарени от 33320 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Петранка Стоянова
Бенефициент
Пламен Георгиев Йончев
Крайна дата
Приключила
Налична сума
448.03 лв.
Петранка Стоянова организира кампания за Пламен Георгиев Йончев
Приключила
Налична сума
448.03 лв.

Здравейте мили хора и приятели!

Плами е едно слънчево, любознателно, добро дете. Той е роден преждевременно,  недоносен в осми месец. Роден е с тежка асфикция, инфекция, сепсис, интубиран. Поради особено тежкия старт в живота той има проблем с развитието, диагностициран е с аутизъм.

В момента е на 12г. в добро общо състояние,  няма физически увреждания,  но изостава в нервно-психическото развитие. Въпреки, че има затрудунения в социализацията той се бори и бавно успява да навакса доколкото е възможно. Основния проблем е говора, който почти липсва и незрялата нервна система. Посещава логопед, психолог, ерготерапевт.

След консултация с неврози в чужбина Плами премина през 3 вливки на стволови клетки в Сърбия , Нови Сад. Ефекта беше много добър. Подобриха се много показатели като очен контакт, разбиране, в социално отношение е по - добре, но все още говора е недоразвит или почти липсва. Вече пише почти сам, финната моторика се подобри. Ние родителите на Плами бихме искали да опитаме отново две вливки със стволови клетки в чужбина, за да може да живее нормален живот . Насочихме се към клиника и имаме оферта.

Мили хора, имаме нужда от вашата помощ. Помогнете, за да успеем! Благодарим на всички, които ще подкрепят нашата кампания! 

Виж още
Новини
14-ти май 2024
Петранка Стоянова организира кампания за Пламен Георгиев Йончев
Одобрено изплащане
Здравейте приятели , добри хора! Благодаря от все сърце за подкрепата и огромната и безгранична доброта! Кампанията "Да помогнем на Пламен за по-щас...
33320 лв. Плащане по фактура
53.25 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.