Да помогнем на Ради да си служи с ръчичките

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
83 Дарители
30126.93 лв. дарени от 45000 лв.
Организатор
Нели Николова
Бенефициент
Радослав Георгиев Божилов
Крайна дата
Край след 42 дни
Налична сума
9.33 лв.
Нели Николова организира кампания за Радослав Георгиев Божилов
Край след 42 дни
Налична сума
9.33 лв.

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !

16-ти май 2024

Здравейте Приятели, Близки и Познати! Радостта ми беше кратка- спрях кампанията като се надявах, че с това което сме събрали благодарение на Вас , и с това което имаме ,ще успеем да покрием разходите за операцията на Ради.

За съжаление се оказа ,че греша. От болницата ни писаха/за да сме подготвени финансово/, че на третия ден след операцията на ръчичката му, ще сложат шина, която ще носи дълго. Ще се удължи и престоя там , - а всичко това са отново пари. Това налага промяната на сумата ,която ни е необходима.

Със свито сърце отново Ви моля за помощ и подкрепа в този труден за нас момент. Чета всеки отчаян зов, чета - и душата ми плаче ,че съм безсилна, че не мога да помогна на всеки, дори на себе си. Само надеждата остава, че някой ще ни види, ще прочете и ще протегне ръка ,за да я хванем!

Моля Ви ,протегнете ръка - помогнете на Ради да използва ръчичките си! Помогнете му да може да прегръща и да пише! ПОКЛОН пред Вас

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.