13454.36 лв. дарени от 50000 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на Роси и Мартин

Мартин и Роси са брат и сестра от град Айтос, които живота едновременно поставя на много тежки изпитания.

Първо ще ви разкажа за Мартин. След дълго лутане по болници в Бургас, където не ни дадоха диагноза, заминахме за София. Там му откриха заболяването Миастения Гравис, но това не е всичко. След няколко скенера се оказа, че има и голям тумор в гръдния кош. Наложи се спешна операция за отстраняването му, като беше премахната и щетовидната жлеза. Операцията беше дълга и сложна, но премина успешно. От хистологията се установи, че Тумора е доброкачествен.

Няколко дни след това ни изписаха, но радостта ни беше кратка. След време Мартин започна да вдига високо кръвно и се усложни, изпадна в клинична смърт. Последваха много тежки дни в реанимация, където го интубитаха и не ни даваха никаква надежда. Докторите казваха, че дори не знаят, какво става. Знаете обаче надеждата винаги я има и сега предстои лечение на очите и много други изследвания.

За Роси - след започване на неотложна химиотерапия, където всичко вършеше нормално до пред последната вливка, при което Роси загуби не само косата си, но и всичките си зъби.

Продължиха с химиотерапията, а състоянието й стана много лошо. Потърсихме други лекари, последваха много мъчителни дни, но Роси се бори и сега единственото, което и остава е надеждата.След време и предстои още една операция, която ще е животоспасяваща.

Молим Ви, добри хора с големи сърца.

Брат и сестра искат просто да живеят, но без нашата помощ са изгубени, защото нямат финансовата възможност за лечението.

Техният брат ги обгрижва и се грижи за тях и майка им, която също е болна , а бащата е починал.Поради тази причина им е още е по - трудно, защото момчето не успява дори да започне работа. Нека подадем ръка на Мартин и Роси. Да им дадем шанса, брат и сестра отново да се прегърнат.


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
16-ти септември 2023

Здравейте! Сумата ще ни трябва за Иследвания който трябва да направим На Марти и За още други разходи по време на престоя ни в София. Блогодарим!...

Изплатена сума към бенефициента: 837.08 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Новини 05.09.23г
5-ти септември 2023

Здравейте добри хора!   Накратко ви информирам за състоянието на Мартин и Роси. На първо място ви благодарим за съпричастността и финансовата подкреп...

Одобрено изплащане
24-ти март 2023

Превод към Дарителска сметка - средствата са необходими за заплащане на прегледи, транспорт и лекарства.

Изплатена сума към бенефициента: 6306.84 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

13454.36 лв. дарени от 50000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
29.05 лв. преди 2 месеца
avatar
25.11 лв. преди 5 месеца
avatar
19.15 лв. преди 5 месеца
avatar
28.71 лв. преди 5 месеца
avatar
9.06 лв. преди 6 месеца
avatar
28.63 лв. преди 6 месеца
avatar
105.88 лв. преди 6 месеца
avatar
486.69 лв. преди 7 месеца
avatar
105.99 лв. преди 8 месеца
avatar
12616.09 лв. преди 8 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели