3345.26 лв. дарени от 3000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Да помогнем на Снежана

Здравейте,добри хора!

Нуждая се от вашата помощ за млада майка на 3 деца с тежко онкологично заболяване,която се нуждае от финансова помощ!

Снежана е на 40г,майка на 3 деца: Александра на 15г,Никола на 5г. и Владимир на 2 г..След раждането на най-малкото дете, тя получи хемороиди.След известно време този хемороид се разрасна и се образува раничка. За съжаление не потърси лекарска помощ,а сама се мажеше с мехлеми.В следствие се получи киста и накрая рак.Тя има декубитална рана. В момента е трудно подвижна и единственото, което може е да лежи. Водихме я в 3 болници, но я връщат в безнадеждно състояние. Тя е доста отслабна около 20-30кг.. Децата са разпръснати по роднини едното момченце е при мен.Аз живея в София,а те са от Перник.Имаме проблем и със социалните,защото искат да вземат децата.

Затова трябва да наемем временно жилище за мама в Перник  и да я съберем с децата й,за да преживеят зимата.Поне да направим последните й мигове щастливи.

В момента мама е върната от поредната онкоболница и не изявяват желание да я лекуват.Тя се намира в къщата на майка й,но спи в гаража понеже баба ми не проявява голямо желание да се грижи. Тя същото е възрасна и не може да се грижи за нея. Минахме й през комисия те я одобриха за лъчетерапия.Тя не се плаща безплатна ни е.Сега трябва да пускаме всички изследвания наново, за да се започне някаква терапия.Къщата в  която живееха преди за съжаление  е необитаема.Тя се руши и сега е пусната за продан ,но майка ми има много малък процент там..

Никога не сме искали помощ от други хора цял живот ни е гледала самичка и сме се справяли,но в крайна сметка никой не може да избяга от съдбата си. Ще ви бъдем много благодарни ако се отзовете на нуждата на майка ми.


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
25-ти ноември 2023

Моля остатъка от сумата да ми бъде превена по личната ми сметка тъй като трябва да се погрижа за децата с ботушки дрехи закупуване на храна и дърва.

Изплатена сума към бенефициента: 1338.86 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Одобрено изплащане
25-ти ноември 2023

Изисквам за плащане към погребалната агенция.

Изплатена сума към бенефициента: 2004 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

3345.26 лв. дарени от 3000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.08 лв. преди 2 седмици
avatar
4.4 лв. преди 2 седмици
avatar
4.41 лв. преди 2 седмици
avatar
19.2 лв. преди 2 седмици
avatar
19.14 лв. преди 2 седмици
avatar
18.62 лв. преди 2 седмици
avatar
147.25 лв. преди 3 седмици
avatar
41.76 лв. преди 3 седмици
avatar
4.42 лв. преди 3 седмици
avatar
38.9 лв. преди 3 седмици
Виж всички дарители
Сподели