1656.45 лв. дарени от 49000 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на Снежи да се трансплантира

Казвам се Снежина Методиева ,на 38г. съм от гр. София .За съжаление болестта с диагноза диабет 1ви тип дойде още когато бях на 4години. Поради това ,че бях малка не можех да осъзная тежкото бреме на болестта.

Първите ми мъки дойдоха ,когато започнах училище и не можех да живея нормално. както моите съученици.Не можех да си позволя да бъда сама .Получавах често хипоглекимии и нямаше как да бъда заедно с другите деца. Майка ми винаги е била до мен ,но само тя. На 15 г дойде хипертонията ,от която получих инфаркт и два инсулта. Беше ужасно тежко за мен да живея както моите връстници. Сложиха ми два стента ,но това не подобри моето състояние .

Ослепях с лявото око ,отведнъж .Лекарите се бореха ,но явно не можеха да направят по добри нещата. От високото кръвно получих бъбречна недостатъчност.  От 2012 г нефролога  ,който и до днес не съветва да помисля ,че идва време за ада за мен да мина на хемодиализа. Внезапно 2023 г ми ампутираха малкия пръст на десния крак. Сринах се тотално. От 7 месеца почти не ми се живее.

Майка ми се опитва да подобри здравето ми, но не успяваме. психически се сринах.Болестите ми напредваха и не виждах смисъл. Последната надежда е да ми се направи бъбречна трансплантация, за да мога да живея по-нормален живот. Не мога да работя в момента. Човека с когото живеех ме напусна ,защото съм непълноценна жена.

Единствения и последен шанс за мен е трансплантацията.

Много се надявам Всевишният да бъде милостив и състрадателен към мен и майка ми, за да поживеем още малко. Имам за утеха две кучета и една котка ,които за момента са ми единствените до мен и ми дават сила и надежда, че има някой, който да ме обича и чака.

В момента провеждаме изследвания на майка ми, която ще ми стане донор. Но сумата за трансплантацията е много висока и непосилна за мен и майка ми. Живея с пенсия от 370 лв ,не мога да работя ,защото съм инвалид 100%. Единствения до мен човек е майка ми ,която живее за да ме вижда жива и дай Боже по-здрава .Надявам се да има мили хора, които да ми помогнат за да мога да се трансплантирам. Благодаря на всички от сърце!


1656.45 лв. дарени от 49000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
29.03 лв. преди 3 дни
avatar
97.92 лв. преди 6 дни
avatar
19.2 лв. преди 1 седмица
avatar
19.18 лв. преди 1 седмица
avatar
196.98 лв. преди 1 седмица
avatar
4.42 лв. преди 1 седмица
avatar
9.33 лв. преди 2 седмици
avatar
176.8 лв. преди 2 седмици
avatar
9.35 лв. преди 2 седмици
avatar
48.25 лв. преди 2 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели