1905.13 лв. дарени от 43875 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Да помогнем на Светли

Здравейте приятели! Това е моят брат Светлин. Той страда от терминална бъбречна недостатъчност. Всичко започва преди повече от две години, когато той живее и работи в Германия. Неговата работа беше шофьор на камион. В един ден той се прибира от работа и се почуствал зле, но не искал да сподели на мойте родители. Моята майка започнала да му звъни но той не вдигал телефона и ние цялото ми семейство се притеснихме и се обадихме на наши роднини там да отидат да го видят само как е. Открили го в доста тежко състояние. Те веднага го закарали в болница в Германия и от там се започнаха доста изследвания които завършиха с това, че той има терминална бъбречна недостатъчност или на по-прост език бъбреците не му функционират. Той решава да се прибере в България от където той започва да ходи по три някой път четири пъти на диализа. Моята майка започва и тя да си прави изследвания защото може да стане донор. Тези изследвания продължават около 1 години и до последно все ни казваха, че ще може да стане донор. Докато преди няколко месеца ни казаха окончателно, че не може моята майка да стане донор при което моята майка се свързва с професори от Турция, които дават надежда майка ми да бъде донор, но тази надежда е свързана с пари. Сумата която трябва да съберем е 22 500 евро която сума е непосилна за моето семейство. Ние открихме дарителска сметка и сме започнали леко полеко да събираме сумата. Аз се свързах  с господин Павел Андреев за помощ при което той веднага откликна при което благодаря от все сърце. Затова приятели моля ви за помощ.Помощ за баща на две деца, които са прекалено малки, а той е прекалено млад нека му дадем живот. Благодаря на всеки един който е помогнал! 


Новини по кампанията

10-ти март 2023
Одобрено изплащане

Благодаря на всеки един човек, който помогна за моя брат! Сумата е успешно събрана и чакаме дата за трансплантация!

Изплатена сума към бенефициента: 1903.93 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

1905.13 лв. дарени от 43875 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели
avatar
7.36 лв. преди 2 седмици
avatar
97.13 лв. преди 2 седмици
avatar
0.48 лв. преди 2 седмици
avatar
9.34 лв. преди 2 седмици
avatar
4.22 лв. преди 2 седмици
avatar
14.28 лв. преди 2 седмици
avatar
98.03 лв. преди 2 седмици
avatar
29.08 лв. преди 2 седмици
avatar
36.81 лв. преди 2 седмици
avatar
42.27 лв. преди 2 седмици
Виж всички дарители
Сподели