• Начало
  • Кампании
  • Да помогнем на Теди в борбата с аутизма, като върнем усмивката на прекрасното му лице

410.68 лв. дарени от 7128 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на Теди в борбата с аутизма, като върнем усмивката на прекрасното му лице

Здравейте Мили и Добри хора!

Нашият малък син Теодор има нужда от Вашата помощ и подкрепа!

Теодор е едно слънчево и усмихнато, 5годишно дете, което страда от детски аутизъм, който установихме, откакто стана на 2г.и 8месеца.От тогава насам, не спираме да се борим, детето ни да бъде като всички останали нормални деца.

В момента Теодор е все още не вербален, прави опити да говори, но няма смислени думички.Таим надеждата, че те ще се появят скоро!

Това лято правихме две вливки на стволови клетки, в болница Лив Хоспитал в Истанбул, Турция.В бъдеще, ако Теодор, покаже подобрения в развитието си (дори и минимални ), ще му бъде назначена  следваща вливка на стволови клетки. За целта, за да може синът ни, да успее да се развива пълноценно, сме се насочили към филиала на турският център ,,Мирте Дилкозем" в София ( център за терапия и рехабилитация на деца с поведенчески проблеми), в който ни предлагат интензивна терапия - програма, изготвена,в съответствие, с неговите нужди.Посещенията ще са 3 пъти седмично за по 4 часа на ден.

Тогава, събирането на сумата за стволовите клетки, благодарение на приятели, познати и непознати, успяхме да съберем с огромни усилия.....

В настоящем, сумата, която трябва да плащаме в този център, всеки месец е 3600 лв ( сума, която разбира се остава непосилна за нас).....Терапията на Теодор е насочена да започне от 01.11.2023г.

Този път НЯМА КАК ДА СЕ СПРАВИМ !!!

ЗАТОВА СЕ ОБРЪЩАМЕ КЪМ ВСИЧКИ ВАС ЗА ПОМОЩ !!! ВЯРВАМЕ, И СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ НЯМА ДА НИ ИЗОСТАВИТЕ !!! ЗНАЕМ, ЧЕ ИМА ДОБРИ И МИЛОСТИВИ ХОРА, КОИТО, БИХА СБЪДНАЛИ МЕЧТАТА НИ, НАШЕТО МОМЧЕНЦЕ ТЕОДОР, ДА УСПЕЕ ДА ВОДИ НОРМАЛЕН СОЦИАЛЕН ЖИВОТ!!!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ !!!


Новини по кампанията

Проформа за генетичните изследвания на Теди 24.09.23г
24-ти септември 2023

    Здравейте Мили, Благородни и Добросърдечни хора, Това лято, когато направихме двете вливки на стволови клетки в Лив Хоспитал, Истанбул, Турция, н...

новина
новина
новина

Виж Всички новини по кампанията

410.68 лв. дарени от 7128 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
18.97 лв. преди 1 седмица
avatar
4.42 лв. преди 1 седмица
avatar
48.67 лв. преди 1 седмица
avatar
93 лв. преди 1 седмица
avatar
105.88 лв. преди 1 седмица
avatar
9.34 лв. преди 2 седмици
avatar
4.42 лв. преди 2 седмици
avatar
19.15 лв. преди 2 седмици
avatar
9.33 лв. преди 2 седмици
avatar
48.75 лв. преди 2 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели