4281.42 лв. дарени от 88882 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Да помогнем на Тео смело да проходи

  Здравейте мили хора с добри сърца! Съдбата на един малък герой е във Вашите ръце !Теодор е едно лъчезарно и будно детенце на 5 години, което страда от Детска церебрална парализа. За жалост, той не е имал възможността за весело и безгрижно детство, както повечето му връсници. Но това може да се промени !!! Нуждае се от Селективна Дорзална Ризотомия (SDR)процедура, чрез която Тео най-накрая ще може стабилно да проходи !!! Тя се извършва най - успешно в САЩ и по - точно в „CHILDREN’S HOSPITAL” ST.LOUIS, MISSOURI. Необходимата сумата за операцията е 49 118.00 $, която за жалост е непосилна за нашето семействи !

Затова имаме нужда от Вашата помощ и състрадателност за да съберем необходимите средства възможно най-скоро !

МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ НА ТЕО ДА СТЪПВА СМЕЛО РЕДОМ ДО ДРУГИТЕ ДЕЦА !!!

БЛАГОДАРИМ ВИ че сте до нас и ни подкерпяте !!!!

А ТОВА Е ИСТОРИЯТА НА МОЯТ МАЛЪК ГЕРОЙ ТЕО:

   Борбата на моят Теодор започна още от самото му раждане ! Той се роди преждевременно в 29-та г.с., с тегло от едва 1700 гр., след което последа дълъг престой в неонатологията (прилагам епикриза). Тази незрялост на организмът даде отражение в забавяне етапите на развитието му и невъзможност за самостоятелни движения. Поради това започнахме интензивна рехабилитация за отпускане на мускулатурата и овладяване на спастичността. Но за жалост, това се оказа недостатъчно и с времето спастиката на крачетата му се задълбочи, което не му позволяваше да бъде вертикализиран. За поставяне окончателно диагнозата на Тео направихме първият ЯМР на главата на две годишна възраст (прилагам документ). И така беше диагностициран с Детска церебралн апарализа.

В следствие на това се започна едно ходене по специалисти – невролози, психолог, ортопеди и т.н. (прилагам епикризи и становища) в търсене на всевъзможни мения за подобряване и лечение състоянието на Теодор. И така през периода 2020-21 г. бяхме приети в специалицирана рехабилитационна клиника за ДЦП в София за лечение на спастичността на Тео (прилагам страновище от доц. Чавдаров). Но за жалост, с течение на времето стана ясно, че само с рехабилитации състоянието му не се подобрява.

Насочиха ни в Турция за инжектиране на ботулинов токсин с цел отпускане на мускулатурата (прилагам епикриза), но ефектът от самата манипулаци беше много кратък и непостоянен. Затова през м.март, 2022 г. на Теодор му бе направена операция - „фибротомия“ на краченцата в Сърбия (прилагам епикриза), с цел да се облекчи/намали сковаността. Това също се оказа недостатъчно за овладяване на спастиката !

Може би, както Ви става ясно до момента.....за каквото чуехме, че има и най-малка вероятност да помогне на Тео, без колебание се правеше. До момента, всичките по-горе изброени процедури бяха финансово покрити от нас. За жалост, дойде най-тежкият момент за един родител – невъзможността да помогне на собственото си дете! Но така и не изгубихме надежда и вяра, че чудото ще се случи и Тео ще върви уверено и самостоятелно.

И най-накрая, майчиното ми сърце ми подсказва, че това чудо е на път да се осъществи и мъките на синът ми да свършат. Кандидатствахме и сме удобрени за процедуратаСелективна дорзална ризотомия (SDR) в САЩ през м.Ноември, 2023 г. (прилагам оригинална оферта с лицензиран превод и оригинално удобрително писмо, също с лицензиран превод на български език). Само и единствено чрез тази оперция е възможно, за постоянно, да бъде премахната спастичността. Д-р Парк в болница „CHILDREN’S HOSPITAL” ST.LOUIS, MISSOURI от 1998 г. до момента се е специализирал и трупа опит с разработеното от него лечение (SDR) на деца с ДЦП с над 90 % успеваемост. Искрено вярвам, че Тео е един доказъл се малък герой, който ще се справи и с това последно предизвикателство !

МОЛИМ ВИ, помогнете ни със събиране на необходимите средства за тази операция и ДАЙТЕ ШАНС на синът ми да изживее така мечтаното безгрижно детство и възможността да порастне като добър и пълноценен човек !

БЛАГОДАРИМ ВИ ! ВЯРВАМ, ЧЕ ДОБРОТО СЕ ВРЪЩА !!!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
26-ти юни 2023

Здравейте, много благодаря за оказаната подкрепа към синът ми Теодор Калоянов. Предстои ни основното плащане за SDR операцията му в Америка и всяка пр...

Изплатена сума към бенефициента: 141.3 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Одобрено изплащане
13-ти юни 2023

Здравейте мили хора с добри сърца ! Искам най-искрено да благодаря на ВСИЧКИ ВАС за оказаната подкрепа към синът ми Тео. Нямаше как да бъде събрана су...

Изплатена сума към бенефициента: 4137.72 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

4281.42 лв. дарени от 88882 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
142.5 лв. преди 3 месеца
avatar
98 лв. преди 3 месеца
avatar
2.45 лв. преди 3 месеца
avatar
9.35 лв. преди 3 месеца
avatar
48.67 лв. преди 3 месеца
avatar
19.2 лв. преди 3 месеца
avatar
4.42 лв. преди 3 месеца
avatar
9.35 лв. преди 3 месеца
avatar
19.17 лв. преди 3 месеца
avatar
4.42 лв. преди 3 месеца
Виж всички дарители
Сподели