Да помогнем на Тома

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да помогнем на Тома

346 Дарители
41972.69 лв. дарени от 45000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Десислава Рангелова
Бенефициент
Тома Юлиан Георгиев
Крайна дата
Приключила
Налична сума
1142.44 лв.
Десислава Рангелова организира кампания за Тома Юлиан Георгиев
Приключила
Налична сума
1142.44 лв.

Здравейте мили хора!

Тома е роден с Вродена хидронефроза и опериран на тримесечна възраст. Общо взето от раждането му сме по болници и мъките! След това се развиваше  добре ,но късно проходи,  решихме,че е от операцията и не беше раздвижен навреме. Когато беше на 2 г.  захранен и ядеше всичко,той спря да вкусва всякаква храна и остави в менюто си само киселото мляко с бисквити. На 3 г. Вече ни даде категорични сигнали в изоставане в развитието!

Отказа очен контакт ,нямаше никаква комуникация с никой. Това се случи по време на Ковид и ограниченията. Нямаше и говор. Потърсихме помощ и всички лекари бяха категорични,че Тома е аутист.

Тежки дни бяха,повярвайте! Седмица  ми отне в четене и търсене на лечения и на специалисти ,но открих всичко което ни трябваше и започнахме веднага! Първите две години Тома работеше с 11 различни терапевта. Програмата ни беше много натоварена, и той започна да казва думи и  да разбира част от командите. Много работеше и той и терапевтитите, и продължаваме така и до днес,но с по-малко на брой.

Намалихме му терапиите,защото аз се разболях от Множествена склероза и мъжа ми се прибра от чужбина, за да се грижи за всички ни! Той работеше и покриваше скъпо струващите терапии!

Това прекрасно и слънчево дете Тома е нашият малък син,който вчера на 25 Септември навърши 6 годинки! Случайно или не ,вчера пристигна и така чаканата оферта от болницата в Нови Сад в Сърбия,за трансплантация на стволови клетки. Лечението ще се проведе на 3 етапа.Като всеки месец трябва да посещаваме болницата с престой от 5-6дни. Сумата за лечението,престоя и пътуванията е непосилна за семейството ни.

Той е прекрасно и борбено дете и заслужава да бъде достоен човек! Вярвам ,че може да достигне връстници си, но цената е висока! Тома започва да прибавя нови вкусове ,браво и полека но все пак са 4-5 храни. Има проблеми с червата и пие ежедневно  скъпоструващи добавки  .

Виждайки напредака му ,ние като родители искаме да му помогнем всячески и затова Ви моля от ❤️ и душа да съберем сумата и да направим всичко по силите си, Тома да бъде подложен и на най -новите методи на лечение! Нека добрината Ви се върне с добро🍀Бъдете здрави и благословени 🍀

Виж още
Новини
23-ти март 2024
Десислава Рангелова организира кампания за Тома Юлиан Георгиев
Одобрено изплащане
Здравейте 🍀 Тези изследвания са нужни на Тома ,след Вливките! Благодарим Ви от сърце! Бъдете здрави и Благословени 🍀
1322 лв. Плащане по фактура
1.2 лв. Транзакционна такса
23-ти март 2024
Десислава Рангелова организира кампания за Тома Юлиан Георгиев
Одобрено изплащане
Здравейте мили дарители🍀Приключихме с пътуванията ни до Сърбия и прилагам последните фактури от миналата седмица!Тома е все по добре и напредваме увер...
785 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
14-ти февруари 2024
Десислава Рангелова организира кампания за Тома Юлиан Георгиев
Одобрено изплащане
Здравейте мили дарители! Това са разходите по пътуването ни до Нови Сад. Квартира,пътни такси и гориво! Остава ни още едно ходене до там което ще бъде...
738.92 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.