18978.76 лв. дарени от 22344 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на Тони да пребори рака

Тони е на 28 години, живее в град Кюстендил и днес има нужда от вашата помощ, за да се пребори с рака!

През януари преди 2години той претърпява операция за отстраняване на тумор в тестисите. След нея са проведени 4 химиотерапии в София, но състоянието му се влошава драстично и родителите на Тони се насочват за лечение в Турция. Там са направени нови изследвания и е взета биопсия от черен дроб. Резултатът показва и друг вид тумор, който е с различна хистологична находка, в сравнение с първичното огнище – сарком на меките тъкани. Направена е биопсия и на белия дроб и се оказва, че там има метастази от рака на тестисите. През 2020г премина дълго, но успешно лечение в Турция. За съжаление миналия месец на контролния преглед в Турция се установи, че туморът отново се е активирал с пълна сила. Веднага започна с химиотерапевтични вливки, като вече премина първите две. В момента трябва да се постави стент на бъбрека, понеже туморът го притиска и има висок риск да си загуби бъбрека. Следващата седмица ще имаме и план за втория етап от лечението. Тони веднъж победи рака и вярваме, че с ваша и Божията помощ , ще победи и този път. 

Моля всеки, който може да помогне, да го направи, защото времето е пагубно за Тони! Борбата ще е дълга и трудна, но за да има положителен резултат, той трябва да започне лечение час по-скоро. Престоят в Турция ще бъде съпътстван с много разходи, като след като започне лечнието се очаква нова оферта и за следващите етапи от него.

Вярвам, че с ваша подкрепа ще успеем да съберем нужната сума и Тони ще има шанса да се пребори!

Благодаря на всички от сърце! 


Новини по кампанията

28-ми юли 2022
Одобрено изплащане

Вчера беше направена химиотерапевтичнята вливка на Тони, следващата ще бъде след 6дни , пускаме плащане и за повторна хистология на биопсията.

Плащане по фактура: 2136.4 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

23-ти юли 2022
Одобрено изплащане

Здравейте, днешните кръвни резултати не са добри и не е подходящо да се прави химия, в следващите няколко дни ще проследява състоянието му и очакваме...

Плащане по фактура: 715.4 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

22-ри юли 2022
Одобрено изплащане

Здравейте, дарители и приятели на Тони. днес беше направена процедурата за поставяне на катетър и стент на бъбрека на Тони. Ще бъде с катетър около 3м...

Плащане по фактура: 2548 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa


Виж Всички новини по кампанията

18978.76 лв. дарени от 22344 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
19.22 лв. преди 1 ден
avatar
19.21 лв. преди 3 дни
avatar
9.34 лв. преди 3 дни
avatar
96.8 лв. преди 1 седмица
avatar
14.29 лв. преди 1 седмица
avatar
19 лв. преди 2 седмици
avatar
8.96 лв. преди 2 седмици
avatar
19.22 лв. преди 3 седмици
avatar
29.06 лв. преди 3 седмици
avatar
87.36 лв. преди 3 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели