67553.36 лв. дарени от 100000 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на Виктор да се излекува

Здравейте, казвам се Зоя и съм майка на Вики.

Той е на 16 години от Варна и е с диагноза остеосарком. След неуспешно лечение в България, вече повече от година и половина се лекува в Турция.

След последните няколко химиотерапии, възтановяването на кръвните показатели на Виктор, става все по-продължително и трудно. Получават се възпаления и  усложнения, за които е нужно допълнително лечение, прегледи, време...

Лечението на Вики продължава вече година и три, четири месеца - операция за премахване на тумора от крака и поставяне на изкуствена става, операция на бял дроб (засега една), постоянни химиотерапии и почти постоянно престой в болница.,в чужда държава. Всичко това изтощава организма на всеки и можем само да си представим какво е за едно крехко дете... 
Предвид състоянието на Вики и дългия период на лечение, лекуващия екип предприе промяна. Направиха се образни изследвания и решиха, че ще спрат венозната химиотерапия и ще се продължи с такава, но във вид на хапчета. Ще се правят по-често образни изследвания, за да се следят разсейките в белите дробове. Засега се въздържат от операция на другия бял дроб, но всичко ще зависи от повлияването на лечението и състоянието на Вики.

Също така, на Вики му бе направена спешна операция преди дни на белия дроб. Но, уви... ситуацията е сложна. Първите дни след операцията на белия дроб, Вики беше добре, с нормалните неразположения. Изписаха го от болницата, но тъй като поддържаше лека температура, му предписаха  лекарства, той и майка му останаха на хотел, в близост до болницата, докато се почувства добре и спокоен да се прибере.
Два, три дена, докато бяха там, температурата му се увеличи и я поддържаше висока. Наложи се да се върнат в болницата и да ги приемат по спешност. Направиха томограф, всякакви изследвания, прегледи, и се оказа, че има възпаление на белите дробове. Веднага назначиха антибиотично лечение. 
За съжаление обаче, сметката на Вики в болницата е празна. Не сме и помисляли, дори за миг, че това което се случи, още повече, че ситуацията е СПЕШНА, изобщо е възможно... ВИКИ НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В БОЛНИЦАТА ПОРАДИ ЛИПСА НА СРЕДСТВА! 

Предписаха му инжекции и го изписаха! Едно болно дете, със спешна нужда от лечение, посред нощ, без осигурено място за нощуване, в чужда държава....

Имаме нужда от средства, за да продължим лечението на Вики. Благодаря на всеки, който ни помага!


Новини по кампанията

29-ти януари 2023
Одобрено изплащане

Здравейте, тази проформа е за закупуване на нужната орална химиотерапия на Виктор.

Плащане по фактура: 10192 лв. Транзакционна такса: 122.81 лв.
Фактура:   Виж Документa

19-ти януари 2023
Одобрено изплащане

Здравейте! На 23.01 предстоят контролни прегледи и образни изследвания на Виктор.

Плащане по фактура: 7879.2 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

20-ти октомври 2022
Одобрено изплащане

Предстоят контролни прегледи за състоянието на Виктор на 25.10, и закупуване на лекарства

Плащане по фактура: 9800 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa


Виж Всички новини по кампанията

67553.36 лв. дарени от 100000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
5000 лв. преди 16 часа
avatar
9.36 лв. преди 3 дни
avatar
10000 лв. преди 5 дни
avatar
492.15 лв. преди 1 седмица
avatar
48.05 лв. преди 1 седмица
avatar
23.15 лв. преди 1 седмица
avatar
29.08 лв. преди 1 седмица
avatar
19.22 лв. преди 2 седмици
avatar
2.46 лв. преди 2 седмици
avatar
19.22 лв. преди 2 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели