Да спасим живота на Виктор!Здравейте, мили хора❤️

Вчера свърши поредния, шести курс химиотерапия, и днес Виктор е изписан от болницата. Вливанията започнаха ден по-късно заради стабилизиране на показателите. Курса премина сравнително добре, като, разбира се, всички неразположения бяха налице - гадене, повръщане, отпадналост и липса на апетит. Но, както винаги, Виктор премина и това, не с усмивка, но с вяра, че малко по малко прави още една крачка към победата над болестта!🙏

По време на този престой в болницата, лекуващия екип направи контролни изследвания - ЯМР на цяло тяло и томограф на белите дробове. Резултатите ще покажат до къде е стигнало, и как да продължи, лечението. Когато получим информация, ще я споделим тук. Също ще добавим и фактурите за този курс и за всичко направено извън него, когато ги получим.

За сега единствената промяна е, че от днес Виктор започва двойна доза от оралната химиотерапия, която той приема ежедневно.

В четвъртък, предстоят контролни кръвни изследвания, дотогава... лекарства и инжекции за стабилизиране на показателите, почивка и пазене.

🙏❤️

Благодарим, невероятни хора, за подкрепата! За всяка мила дума, за всяко споделяне, за всяка финансова помощ! Благодарим, че правите възможно лечението на Виктор! Без вас, няма да успее! Той има нужда от ВСИЧКИ ВАС! ❤️

За да не прекъсне лечението, МОЛИМ ВИ, не спирайте с подкрепата си!🙏

Бъдете благословени!🙏❤️

 


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели