Да помогнем на Виктор да се излекува

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
6684 Дарители
426492.79 лв. дарени от 500000 лв.
Организатор
Зоя Стефанова
Бенефициент
Виктор Спасов Димов
Крайна дата
Край след 68 дни
Налична сума
138596.39 лв.
Зоя Стефанова организира кампания за Виктор Спасов Димов
Край след 68 дни
Налична сума
138596.39 лв.

ЛИЦЕ В ЛИЦЕ С БОЛКАТА...

13-ти декември 2023

Лице в лице с болката...

Липса на избор, страх, Ужас, безпомощност. 

Няма нищо по-страшно от помръкналите детски очи, от опустошената душевност, от прекършения едва започнал живот.

ВИКТОР е прекрасно, слънчево момче, пълно с мечти и планове за бъдеще. До първите дни на 2021г. Тогава той е на 15г. Животът му се срива за миг. Буквално.

ОСТЕОСАРКОМ на дясна тибия- рядко, животозастрашаващо онкологично заболяване. При Виктор, с множество метастази в белите дробове. 

Ще спестим емоционалната страна на историята...

ВИКТОР започва лечение във варненска болница. С Големи надежди за излекуване. Докато не идва момент, в който трябва да се оперира крака и да се премахне тумора. Тогава семейството получава следващия ( уви,не последен) "шамар". Варненски и софийски лекари са единодушни, че се налага АМПУТАЦИЯ на крака. Потърсено е и друго мнение. Отговор има от болница в Турция. Семейството търси помощ от НЗОК, и получава ОТКАЗ!

Благодарение на хората от социалните мрежи, започва лечение в болница ACIBADEM, Maslak, Истанбул. Направена е операция за премахване на тумора, без да ампутират крака. Сложна, тежка операция. Поставена е изкуствена протеза. Следват множество химиотерапии. Направени са и две операции на белите дробове. И пак химиотерапии. Всичко това в продължение на две години и половина. Лечението дотогава върви в правилна посока и е овладяно. Разсейките, които са останали след операциите (твърде много и твърде малки, за да се отстранят оперативно), на него етап вече са неактивни от химиотерапиите. И дни преди Виктор да навърши 18 г. , чува така чаканата новина, че лечението приключва. Няма по-хубав подарък за пълнолетието му! Две години и половина, всеки ден, всеки час, жестока борба! 

Но радостта е само за два месеца. При пореден контролен преглед (юли 2023г.), се оказва, че РАК-ът се завръща. Множество НОВИ и активирани СТАРИ разсейки. Същия ден започва ново лечение. От тогава до сега, са проведени нови осем курса венозна химиотерапия. Виктор приема ежедневно и орална химиотерапия. Всичко занапред ще зависи от състоянието на Виктор и отговора на заболяването, тъй като то е доста агресивно и променливо и често се налага смяна на подхода на лечението. 

ТРИ ГОДИНИ БОРБА за ЖИВОТ!😥

ВСЕКИ ДЕН Е ИЗСТРАДАН!😥

ВСЕКИ ДЕН Е ИЗМОЛЕН!😥

БОРБА, КОЯТО НЕ Е СПИРАЛА!😥

БОРБА, КОЯТО ПРОДЪЛЖАВА❗️

🙏

Днес, отново ви МОЛИМ! Подкрепете Виктор и споделете за него. Лечението е трудно, дълго и непосилно скъпо. Всяка ваша подкрепа и финансова помощ е възможност за Виктор да се лекува. Той има шанс само, ако сме заедно и сме до него, както досега!

Благодарим, че сте до него❤️

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.