Да помогнем на Виктор да се излекува

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
6682 Дарители
426405.28 лв. дарени от 500000 лв.
Организатор
Зоя Стефанова
Бенефициент
Виктор Спасов Димов
Крайна дата
Край след 73 дни
Налична сума
138508.88 лв.
Зоя Стефанова организира кампания за Виктор Спасов Димов
Край след 73 дни
Налична сума
138508.88 лв.

ЗАЕДНО ЗА ЖИВОТА НА ВИКТОР! 21.11.23г

21-ви ноември 2023

Здравейте приятели, Хора с Огромни Сърца❤️

Поредната (вече спрях да ги броя😔), химиотерапия приключи и вчера Виктор беше изписан от болницата. По време на вливанията всички неразположения отново бяха налице, като последния ден се появиха и болки в стомаха. Понякога се случва, от агресивната терапия, но при Виктор се наблюдава с особено внимание, предвид спешната операция, която се наложи преди няколко месеца. Веднага направиха консултация с коремен хирург и назначиха образни изследвания на стомаха. Засега състоянието е овладяно, но по-често ще се правят допълнителни изследвания и проследяване. Виктор продължава с оралната химиотерапия, инжекциите и куп още лекарства.

В момента венозната химиотерапия е променена, като след следващия курс ще се направят ЯМР и томография/скенер на белите дробове. Тогава лекуващия екип отново ще обсъди състоянието на Виктор, и как да продължи лечението. 

Единственото, което е ясно, е че БОРБАТА ЗА ЖИВОТА МУ ПРОДЪЛЖАВА❗️Всеки нов ден крие предизвикателства, носи нещо непредвидено! Не зная, повярвайте, как Вики успява да се държи?! Как успява да се бори?! Само мога да предполагам какво става в душата му! Моята...се разкъсва от болка! Почти три години! Месец след месец, ден след ден, ние очакваме да се случи чудото! А то, все още, сякаш минава покрай нас. Намигва ни... и отминава. Но знаем, че е там! И предстои! Вярвам🙏С цялата си майчина душа и от цялото си сърце! Благодарение на всички ВАС!❤️ Всяка мила дума, всяко пожелание, цялата ваша подкрепа, е ВСИЧКО за нас! 

❤️🙏

Това, за което живея е Виктор! Той е съдбата ми, любовта ми, радостта и болката ми! Смисълът ми! Целият ми свят! ТОЙ ми е ВСИЧКО!

Няма да ми стигнат думите, за да изразя благодарността си за вашата подкрепа! Всеки ден се разпадам, но отново се събирам благодарение на вас!

БЛАГОДАРЯ ВИ!❤️

От Виктор и мен, неговата майка - ПОКЛОН за вашата съпричасност! 

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!🙏

Осъзнавам колко дълго отправям молби за помощ. Но, повярвайте, без вашата подкрепа не бихме имали дори шанс за лечение! А то все още продължава! И ИМАМЕ НУЖДА от ПОМОЩ❗️

МОЛЯ ВИ споделяйте съдбата на Виктор, неговия труден път, всичко, през което преминава! Така повече хора ще разберат за него и ако имат възможност биха могли да му поДарят от своята Вяра и Надежда!🙏🍀

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.