Да помогнем на Виктор да се излекува

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
6688 Дарители
426574.44 лв. дарени от 500000 лв.
Организатор
Зоя Стефанова
Бенефициент
Виктор Спасов Димов
Крайна дата
Край след 64 дни
Налична сума
138678.04 лв.
Зоя Стефанова организира кампания за Виктор Спасов Димов
Край след 64 дни
Налична сума
138678.04 лв.

ЖИВОТ ЗА ВИКТОР! 29.12.23г

28-ми декември 2023

Приятели, Хора с Огромни Сърца ❤️

Навсякъде около нас е приказно и вълшебно! За Виктор обаче, това са поредните празници, през които ще бъде далеч от дома и от близките си. 

В неспираща битка за ЖИВОТА СИ!

😞 

Утре предстои да му се направи биопсия на кожата, за която споменахме в преден пост. Молим се за добри резултати!🙏

Вчера получихме резултатите от направения преди дни PET/CT. Със свити сърца се молихме за ЧУДО! Уви, то все още не се е случило! Все още ИМА АКТИВНОСТ при част от разсейките в белите дробове. Лекуващия екип е обсъдил ситуацията. Предвид, че вече са му направени безброй тежки венозни химиотерапии и две операции на белите дробове, лечението ще продължи с лъчетерапия. Тя ще бъде два вида. Едната IMRT, модулирана с интензитет лъчетерапия, ще се приложи за всички разсейки, активни и неактивни. От нея има назначени 12 бр. Другата, SBRT, стереотактична лъчетерапия, е всъщност радиохирургия. Тя ще атакува активните метастази в белите дробове. Тя е по-агресивна и от нея ще се приложат 5 бр. Виктор влиза в болницата за начало на лъчетерапиите след няколко дена, на 02.01.24г. Всичко занапред ще зависи от резултатите след това. Засега операция няма да има, но не е изключена като вариант.

😞

Приятели, борбата на Виктор продължава! Всички ВИЕ, който сте до него през всичките тези години, знаете колко и какво е преживял той дотук😞 Болката не може да се опише!

За съжаление, за болестта не е от значение дали можеш или не можеш да издържиш! Дори за миг да се отпуснеш, да се почувстваш нормално, тя атакува безмилостно и безпощадно!

😞

Но ВИКТОР вярва, че ще успее! Благодарение на ВСИЧКИ ВАС!

Това, което му дава сили през всичките тези години е мисълта, че ВИЕ сте до него! 

БЛАГОДАРИМ ВИ!

❤️

МОЛИМ ВИ! Продължете да го подкрепяте! Бъдете до него! Единствено така, той има шанс! Заставайки рамо до рамо с него в борбата му, ВИЕ му давате СИЛА, НАДЕЖДА И ВЯРА! За едно възможно УТРЕ! 

🙏

МОЛИМ ВИ! Споделете за ВИКТОР! В групи, с приятели, навсякъде, където е възможно. Борбата е дълга и непосилно скъпа! Но вярваме, че ЗАЕДНО с ВАС, той ще успее да се пребори за ЖИВОТА СИ! 

🙏

Всяка ваша помощ е възможност лечението да продължи🙏

Благодарим за всяка подадена ръка!

 

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!