ЖИВОТ ЗА ВИКТОР! МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ! 22.12.23г🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️

 

По това време на годината, всички сме в очакване на своето чудо! Коледа е дом, семейство, споделеност! 

За Виктор, обаче, борбата продължава, без значение дали е празник! За него всеки ден е борба! Далеч от дома, от семейството, от всичко познато и обичано! Всеки ден е пълен с неизвестност, но и с надежда за едно по-добро УТРЕ! Години борба, която не е спирала нито ден! 

😞

Вчера Виктор прекара отново целия ден в болницата. Кръвните показатели са в норма. Преди няколко дни се направи ЯМР и томограф на белите дробове. Резултатите от тях са без промяна. Донякъде добре, но не чак толкова. Очакванията са други! Беше назначен и преглед при дерматолог, който поиска да се направи изследване с дерматоскоп, за да се прецени нивото на риск от рак по кожата. Резултатите от картографирането на бенките по тялото на Виктор не са много добри. Няколко от тях (бенките), изискват хистопатологично изследване - биопсия. Това ще се направи във вторник, 26.12. Проведе се разговор с лекуващия онколог, проф. Фунда. Тя назначи и PET скенер. Той ще е в сряда, 27.12. След резултатите от новоназначените изследвания, лекуващия екип ще се събере отново на консилиум. Заедно ще решат кога и дали да включат лъчетерапия. Спомена се и нова операция за белите дробове. Но за решението как ще продължи лечението трябва да се "въоръжим" с търпение. И с много молитви! За Виктор!

🙏

А той...е съкрушен! Отново! 

Иска ми се да ви кажа, че се усмихва, въпреки всичко. Но не мога! Това е прекалено непосилен товар за него! Всеки път е в очакване на добри резултати, но заболяването не се вълнува от това! Колко може да издържи едно дете, борейки се вече ТРИ ГОДИНИ за ЖИВОТА СИ?! 

А от всичко дотук е ясно, че лечението продължава! С още и още, нови препятствия😞

Надявахме се за празниците да се приберем у дома си, поне за малко. Да се види с баща си, да сме заедно, като всяко семейство. Но уви, последните шест месеца не сме имали тази възможност! 

😞 

И тук, отново и отново БЛАГОДАРЯ на всеки един от ВАС за безрезервната подкрепа! За цялата ваша съпричасност! За всяка подадена ръка! Без вас никога не бихме се справили! Без вас, нямаше да я има дори Надеждата! 

Бъдете здрави и благословени 🙏❤️

 

ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ЛЕЧЕНИЕТО на ВИКТОР, ТОЙ СЕ НУЖДАЕ от ПОМОЩ 🙏

❗️❗️❗️

МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ!🙏

МОЛЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПА!🙏

 


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели