34185.07 лв. дарени от 120000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта При неговото онкологично заболяване не ни дават конкретна оферта, а само приблизително, какво предстои, тъй като лечението е сложно и продължително.
  • Епикриза Виж Документите

Да се обединим и да дадем шанс за живот на Юли!!!

Здравейте, мили дарители !

С огромна болка, свито сърце и сълзи, пиша тези редове!

Казвам се Наташа Симеонова, и съм майка на Юлиян Владимиров, който е с диагноза: РАК НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО И С МЕТАСТАЗИ В ЧЕРЕН ДРОБ.

Той е само на 42 год., но това не е най- важното, по – важното е, че той е прекрасен и любящ баща на две прекрасни деца: момче на 13 год. и момиче на 16 год., които имат огромна нужда от него, както и ние близките му!

С цялото си сърце Ви моля да се обединим и да дадем шанс на моя единствен и любим син Юли, да живее! Днес, той има огромна нужда от Вашата помощ и подкрепа, защото ние няма да можем сами да се справим без Вас!

На 03.08.2023. год. след профилактичен преглед при гастроентеролог на синът ми му съобщават най- лошата и страшна за всички ни диагноза рак на дебелото черво. Шокът за всички ни бе голям! Веднага му бяха назначени изследвания. Веднага предложиха спешна операция, защото можело да настъпи запушване, а след операцията, ни казаха, че следва химиотерапия и лъчетерапия.

Поискахме още мнения от лекари и така започна лутането по болница в различни мнения за лечение. Не ни предложиха Пет скенер и ЯМР, защото нямало нужда към момента, това заключение направиха.

Проучихме и възможността да изпратим документите в болницата в Истанбул и да чуем още едно мнение преди да се подложи на лечение тук. След консултация по документи спешно ни казаха, че трябва да отпътуваме за Истанбул за още изследвания, ПЕТ скенер и ЯМР на черен дроб и тогава ще може да дадат заключение за лечение му, защото трябвало бързо да се започне лечение и да не се чака.

По първоначалната оферта дадена от болница Анадолу в Турция ни трябваха около 13.000 Евро. за всички изследвания. Веднага се организирахме за събирането на сумата. Всички спестявания, които имах и с помощта на роднини и приятели събрахме парите, за да може Юли да тръгне веднага за болницата в Истанбул. Веднага му бяха назначени изследвания, Пет скенер и ЯМР на черен дроб, където за наше още по- голямо съжаление се видяха метастази в черният дроб, нещо което тук в България не направиха ине видяха и прецениха, че не е нужно.

След всичко направено му бе назначена веднага лечение с химиотерапия. Лечението му няма възможност да се направи в България и трябваше незабавно да стартират с химиотерапия там, за която трябваха 2,000 Евро, които успях да намеря в последният момент и да изпратя. Към момента са назначени 6 химиотерапии. През две седмици Юли трябва да пътува до Турция за химиотерапиите докато не направи 6 те, след което лечението продължава с лъчетерапии и операция. За разходите от болницата до този момент мога да приложа фактури.

За лечението на Юли, приблизителната сума, в болницата в Турция, е около 60 000 Евро, сума която е непосилна за нас!

Последващо лечение: химиотерапии, лъчетерапиите и операция.

Който има възможност и желание, нека ни помогне в този труден момент за нас! Благодаря Ви от сърце!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
30-ти октомври 2023

Здравейте, мили дарители! Относно лечението на Юли!!! Прилагам проформа фактура за назначените 25 лъчетерапии, които вече започнаха.

Плащане по фактура: 9180.97 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
18-ти септември 2023

Здравейте, мили дарители ! Пиша тук, за да Ви уведомя до къде е стигнало лечението на Юли! В събота му предстои поредната много тежка химиотерапия,...

Плащане по фактура: 19600 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
28-ми август 2023

Здравейте, мили хора! На Юли му предстои втората химиотерапия, която ще се състои на 30.08.23 год. Прилагам проформа по която се изисква плащане къ...

Плащане по фактура: 4900 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

34185.07 лв. дарени от 120000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
237.5 лв. преди 3 седмици
avatar
97.92 лв. преди 3 седмици
avatar
48.67 лв. преди 1 месец
avatar
9.5 лв. преди 1 месец
avatar
48.75 лв. преди 1 месец
avatar
48.64 лв. преди 1 месец
avatar
9.35 лв. преди 1 месец
avatar
590.5 лв. преди 1 месец
avatar
4924.5 лв. преди 1 месец
avatar
196.05 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели