Да се обединим и да дадем шанс за живот на Юли!!!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да се обединим и да дадем шанс за живот на Юли!!!

363 Дарители
43831.17 лв. дарени от 120000 лв.
Организатор
Наташа Симеонова
Бенефициент
Юлиян Викторов Владимиров
Крайна дата
Край след 163 дни
Налична сума
5678.2 лв.
Наташа Симеонова организира кампания за Юлиян Викторов Владимиров
Край след 163 дни
Налична сума
5678.2 лв.

Здравейте, мили дарители !

С огромна болка, свито сърце и сълзи, пиша тези редове!

Казвам се Наташа Симеонова, и съм майка на Юлиян Владимиров, който е с диагноза: РАК НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО И С МЕТАСТАЗИ В ЧЕРЕН ДРОБ.

Той е само на 42 год., но това не е най- важното, по – важното е, че той е прекрасен и любящ баща на две прекрасни деца: момче на 13 год. и момиче на 16 год., които имат огромна нужда от него, както и ние близките му!

С цялото си сърце Ви моля да се обединим и да дадем шанс на моя единствен и любим син Юли, да живее! Днес, той има огромна нужда от Вашата помощ и подкрепа, защото ние няма да можем сами да се справим без Вас!

На 03.08.2023. год. след профилактичен преглед при гастроентеролог на синът ми му съобщават най- лошата и страшна за всички ни диагноза рак на дебелото черво. Шокът за всички ни бе голям! Веднага му бяха назначени изследвания. Веднага предложиха спешна операция, защото можело да настъпи запушване, а след операцията, ни казаха, че следва химиотерапия и лъчетерапия.

Поискахме още мнения от лекари и така започна лутането по болница в различни мнения за лечение. Не ни предложиха Пет скенер и ЯМР, защото нямало нужда към момента, това заключение направиха.

Проучихме и възможността да изпратим документите в болницата в Истанбул и да чуем още едно мнение преди да се подложи на лечение тук. След консултация по документи спешно ни казаха, че трябва да отпътуваме за Истанбул за още изследвания, ПЕТ скенер и ЯМР на черен дроб и тогава ще може да дадат заключение за лечение му, защото трябвало бързо да се започне лечение и да не се чака.

По първоначалната оферта дадена от болница Анадолу в Турция ни трябваха около 13.000 Евро. за всички изследвания. Веднага се организирахме за събирането на сумата. Всички спестявания, които имах и с помощта на роднини и приятели събрахме парите, за да може Юли да тръгне веднага за болницата в Истанбул. Веднага му бяха назначени изследвания, Пет скенер и ЯМР на черен дроб, където за наше още по- голямо съжаление се видяха метастази в черният дроб, нещо което тук в България не направиха ине видяха и прецениха, че не е нужно.

След всичко направено му бе назначена веднага лечение с химиотерапия. Лечението му няма възможност да се направи в България и трябваше незабавно да стартират с химиотерапия там, за която трябваха 2,000 Евро, които успях да намеря в последният момент и да изпратя. Към момента са назначени 6 химиотерапии. През две седмици Юли трябва да пътува до Турция за химиотерапиите докато не направи 6 те, след което лечението продължава с лъчетерапии и операция. За разходите от болницата до този момент мога да приложа фактури.

За лечението на Юли, приблизителната сума, в болницата в Турция, е около 60 000 Евро, сума която е непосилна за нас!

Последващо лечение: химиотерапии, лъчетерапиите и операция.

Който има възможност и желание, нека ни помогне в този труден момент за нас! Благодаря Ви от сърце!

Виж още
Новини
7-ми февруари 2024
Наташа Симеонова организира кампания за Юлиян Викторов Владимиров
Одобрено изплащане
МИЛИ ХОРА , ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС СЪС СПЕШЕН ЗОВ ЗА ПОМОЩ !!! ПОМОГНЕТЕ НИ, ЗА ДА ДАДЕМ ШАНС ЗА ЖИВОТ НА ЮЛИ!!! Пиша Ви за текущото състояние на Юли!...
4312 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
6-ти февруари 2024
Наташа Симеонова организира кампания за Юлиян Викторов Владимиров
ПОМОЩ, МИЛИ ХОРА !!!
МИЛИ ХОРА, ПОМОГНЕТЕ НИ, ЗА ДА ДАДЕМ ШАНС ЗА ЖИВОТ НА ЮЛИ!!! След направена планирана операция, Юли получи усложнение (инфекция) и се наложи по спешн...
 
16-ти декември 2023
Наташа Симеонова организира кампания за Юлиян Викторов Владимиров
КОЛЕДНА НАДЕЖДА ЗА ЮЛИ! 18.12.23г
Здравейте, мили дарители! Изминаха 4 много тежки месеца от лечението на Юли, месеци,  в които имаше страх от неизвестното, болка, безнадежност и отча...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.