64132.44 лв. дарени от 110000 лв.

Документи към Кампания


Да се обединим за Дани

Здравейте, близки, приятели и непознати, 

Казвам се Даниела и се обръщам към Вас с призив за помощ. Отчаяно дълго отлагах да напиша това, като се борих с всички сили, които имам, дори и повече, за да не се налага да го правя, с надеждата нещата да се оправят.

Всичко започна преди две години и половина и отгогава борбата за мен и семейството ми е безспирна. Тя е безмилостна и жестока. Никога не съм вярвала, че тялото ми може да изпита толкова силна, пареща и остра болка. Невропатична - всекидневна и хронична. Не съм мислила, че съзнанието ми може да почувства такъв парализиращ страх, безпокойство, отчаяние, безсилие и още куп непознати усещания. 

Първо беше болката в гръбначния стълб, а след това се прехвърли в сакрума и ходилата, с костна ерозия и други симптоми, които не мога да изрека или изпиша. Никога няма да забравя дните, в които цялото ми тяло изгаряше и никой не можеше да ме докосне, както и вечерите, в които не спях, защото не можех да опра кожата си до леглото. Оттогава сме посетили над 30 специалисти в областта на неврохирургията, неврологията и други, както в страната, така и в Турция и Италия. Имахме консултации с лекари от Австрия, Германия и Америка. Неведнъж бях в болница, проведох стотици физиотерапии, приемах десетки медикаменти и всичко това без успех. 

В началото беше много трудно да получа диагноза. След това един от видните ни неврохирурзи я посочи за пръв път, а лекари от чужбина потвърдиха. 

Диагнозата е много рядка, изключително непозната и засяга до 5% от населението, като само в по- малко от 1% от тях тя протича с ужасяващи симптоми, които значително лимитират начина на живот и в много случаи се стига до инвалидизация. Нарича се "Периневрални кисти на Тарлов" и засяга централната нервна система. 

Още не мога да повярвам, че пиша това, че не е поредния кошмар. Мислих, че донякъде съм го приела. Диагнозата може би, но не и това, че състоянието ми винаги ще е такова. Затова се обръщам към Вас и споделям най-съкровеното, с надеждата, че ще ми помогнете да събера сумата от 110 000 лв. до средата на месец януари, за да мога да се подложа на операция с д-р Франк Фегенбаум, американски лекар, който идва три пъти в годината в Кипър за да провежда операции на пациенти от Европа. 

Това е моето сега. Моята история. Искам да си върна живота, който диагнозата ми отне. Искам да живея без болка и да мога отново да се усмихвам широко. Колко просто звучи... 

Поздрави и бъдете здрави, 

Даниела 


64132.44 лв. дарени от 110000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
62.49 лв. преди 1 ден
avatar
98 лв. преди 2 дни
avatar
48.75 лв. преди 2 дни
avatar
19.18 лв. преди 2 дни
avatar
28.98 лв. преди 2 дни
avatar
14.24 лв. преди 4 дни
avatar
344.25 лв. преди 5 дни
avatar
19.2 лв. преди 5 дни
avatar
50.72 лв. преди 5 дни
avatar
24.07 лв. преди 6 дни
Виж всички дарители
Дари
Сподели