575606.39 лв. дарени от 800000 лв.

Документи към Кампания


Да се обединим за Радост

Здравейте добри хора,

ние сме Дени и Жоро, които днес имаме нужда от вашата подкрепа и помощ, за да помогнем и спасим дъщеря си.

Радост е нашата първа любов, която вече е на 15 години, учи в Национална търговско-банкова гимназия в София и е една прекрасна и много отговорна ученичка. Владее английски и френски, а страстта и е биологията. Мечтае някой ден да помага на хората. Обича да танцува и обожава животните. Лятото спаси едно прекрасно коте, което днес благодарение на нея и доброто и сърце ние отглеждаме вкъщи. Накратко Радост е едно дете, което носи в себе си много живот, мечти, надежди, копнежи и цели.

За съжаление наскоро след болки в крака, които преминаха към гръбнака и врата, след няколко консултации с различни специалисти и куп изследвания ... ни бе съобщено, че вероятната диагноза е Сарком на Юинг.

Досещате се, че това е голям шок за нашето семейство и единственото, което изпитваме в момента е страх и безпомощност. Започнахме веднага консултации с турски клиники и до дни ще имаме оферти и отговори от клиниките. Като семейство, което винаги е подкрепяло кампании за набиране на средства за лечение в чужбина и след разговори с турските клиники ... знаем, че лечението ще бъде много скъпо. За това решихме да застанем в този момент пред вас и да помолим за помощ. Сумите, които предстоят за изследвания, престои и лечение са непосилни за нашето семейство, а животът на дъщеря ни няма цена.

Тук молим вас добри хора, помогнете. Дайте шанс на дъщеря ни да постигне мечтите си и да живее пълноценно. Борбата ще е трудна знаем, ще е дълга и това го знаем, но сме готови да преминем през всичко за да видим дъщеря си здрава и усмихната.

До седмица ще имаме и оферта и план за лечение ... тогава ще знаем и приблизителната сума, която е необходима за Радост, за да победи  болестта. Не искаме обаче да губим време и да останем в положение да не можем да платим за лечението, за това стартираме кампанията от днес.

Споделете и подкрепете едно наистина истинско и добро дете.

.... и помнете стореното добро, е по-ценно от сто проповеди в църквата.


Новини по кампанията

Нашата и вашата Радост 18.09.23г
18-ти септември 2023

Има един важен закон в живота, който всички трябва да знаете. Той е следният: добрият човек всякога си остава добър. – Петър Дънов Благодарим ви, че...

новина
новина
Одобрено изплащане
18-ти септември 2023

Здравейте добри хора, изискваме плащане за назначените 31 курса на лъчетерапия при Радост, които се надяваме да дадат желания резултат. Благодарим за...

Плащане по фактура: 49980 лв. Транзакционна такса: 69.87 лв. Фактура:   Виж Документa
Просто Радост ❣️ 13.09.23г
13-ти септември 2023

Операция за премахване на прешлена и поставяне на имплант. Девет тежки химиотерапии. Множество извледвания, кръвопреливане и вечери прекарани в болнич...

новина

Виж Всички новини по кампанията

575606.39 лв. дарени от 800000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
977.4 лв. преди 8 часа
avatar
19.24 лв. преди 21 часа
avatar
19.2 лв. преди 23 часа
avatar
286.16 лв. преди 1 ден
avatar
34.3 лв. преди 1 ден
avatar
48.75 лв. преди 1 ден
avatar
98 лв. преди 1 ден
avatar
9.35 лв. преди 1 ден
avatar
491.62 лв. преди 1 ден
avatar
19.15 лв. преди 1 ден
Виж всички дарители
Дари
Сподели