Да се обединим за Радост

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да се обединим за Радост

9835 Дарители
826624.76 лв. дарени от 1000000 лв.
Организатор
Деница Маринова
Бенефициент
Радост Георгиева Жечкова
Крайна дата
Край след 68 дни
Налична сума
33556.96 лв.
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Край след 68 дни
Налична сума
33556.96 лв.

Здравейте добри хора,

ние сме Дени и Жоро, които днес имаме нужда от вашата подкрепа и помощ, за да помогнем и спасим дъщеря си.

Радост е нашата първа любов, която вече е на 16 години, учи в Национална търговско-банкова гимназия в София и е една добра и много отговорна ученичка. Владее английски и френски, а интересът и е биологията. Мечтае някой ден да помага на хората. Обича да танцува и обожава животните. Лятото спаси едно прекрасно коте, което днес благодарение на нея и доброто и сърце ние отглеждаме вкъщи. Накратко Радост е едно дете, което носи в себе си много живот, мечти, надежди, копнежи и цели.

За съжаление през март 2023 г след болки в крака, които преминаха към гръбнака и врата, след няколко консултации с различни специалисти и куп изследвания... ни бе съобщено, че вероятната диагноза е Сарком на Юинг.

Досещате се, че това е голям шок за нашето семейство и единственото, което изпитваме в момента е страх и безпомощност. Започнахме веднага консултации с европейски и турски клиники и до дни имахме отговори, състоянието на Радост се влошаваше и трябваше бързо да вземем решение и да осигурим средства. Като семейство, което винаги е подкрепяло кампании за набиране на средства за лечение в чужбина и след разговори с клиники... знаем, че лечението ще бъде много скъпо. За това решихме да застанем в този момент пред вас и да помолим за помощ. Сумите, които предстоят за изследвания, престои и лечение са непосилни за нашето семейство, а животът на дъщеря ни няма цена.

Тук молим вас добри хора, помогнете. Дайте шанс на дъщеря ни да постигне мечтите си и да живее пълноценно. Борбата ще е трудна знаем, ще е дълга и това го знаем, но сме готови да преминем през всичко за да видим дъщеря си здрава и усмихната.

Оферта за цялото лечение е невъзможно да ни бъде издадена, защото всичко в диаглозата ѝ е много динамично. Радост стартира лечение със спешна операция, след което започна поредица от силни химиотерапии, ежедневни кръвни изследвания, преливане на кръв и тромбоцити, извънредни престои в болницата, назначена лъчетерапия... През цялото време се следи болестта, назначават се контролни образни изследвания и се събират лекари на консилиум, където се взема решение как да продължи лечението, правят се консултации не само на терен в болницата, която я лекува към момента, а и с други работещи в сферата на на клиничните проучвания. Това ще бъде нейният дълъг път в борба за изцеление. Вярваме обаче, че с ваша подкрепа ще успяваме да събираме необходимите средства, за да осигуряваме лечението на Радост.

Споделете и подкрепете едно наистина истинско и добро дете.

Помнете, стореното добро е по-ценно от сто проповеди в църквата.

Виж още
Новини
5-ти април 2024
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Одобрено изплащане
Изискваме плащане за наем за изминалия месец Март и текущия Април. Хазайката прояви разбиране и изчака първо да платим фактурата за поредната терапия...
4116 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
28-ми март 2024
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Одобрено изплащане
Всеки от нас има своята битка в живота си, но някои битки са по-тежки от други и изискват сила, която надминава всичко, което сме предполагали, че мож...
29400 лв. Плащане по фактура
49.34 лв. Транзакционна такса
27-ми март 2024
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Живот за Радост
Всеки от нас има своята битка в живота си, но някои битки са по-тежки от други и изискват сила, която надминава всичко, което сме предполагали, че мож...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.