95131.31 лв. дарени от 400000 лв.

Документи към Кампания


Да се обединим за Радост

Здравейте добри хора,

ние сме Дени и Жоро, които днес имаме нужда от вашата подкрепа и помощ, за да помогнем и спасим дъщеря си.

Радост е нашата първа любов, която вече е на 15 години, учи в Национална търговско-банкова гимназия в София и е една прекрасна и много отговорна ученичка. Владее английски и френски, а страстта и е биологията. Мечтае някой ден да помага на хората. Обича да танцува и обожава животните. Лятото спаси едно прекрасно коте, което днес благодарение на нея и доброто и сърце ние отглеждаме вкъщи. Накратко Радост е едно дете, което носи в себе си много живот, мечти, надежди, копнежи и цели.

За съжаление наскоро след болки в крака, които преминаха към гръбнака и врата, след няколко консултации с различни специалисти и куп изследвания ... ни бе съобщено, че вероятната диагноза е Сарком на Юинг.

Досещате се, че това е голям шок за нашето семейство и единственото, което изпитваме в момента е страх и безпомощност. Започнахме веднага консултации с турски клиники и до дни ще имаме оферти и отговори от клиниките. Като семейство, което винаги е подкрепяло кампании за набиране на средства за лечение в чужбина и след разговори с турските клиники ... знаем, че лечението ще бъде много скъпо. За това решихме да застанем в този момент пред вас и да помолим за помощ. Сумите, които предстоят за изследвания, престои и лечение са непосилни за нашето семейство, а животът на дъщеря ни няма цена.

Тук молим вас добри хора, помогнете. Дайте шанс на дъщеря ни да постигне мечтите си и да живее пълноценно. Борбата ще е трудна знаем, ще е дълга и това го знаем, но сме готови да преминем през всичко за да видим дъщеря си здрава и усмихната.

До седмица ще имаме и оферта и план за лечение ... тогава ще знаем и приблизителната сума, която е необходима за Радост, за да победи  болестта. Не искаме обаче да губим време и да останем в положение да не можем да платим за лечението, за това стартираме кампанията от днес.

Споделете и подкрепете едно наистина истинско и добро дете.

.... и помнете стореното добро, е по-ценно от сто проповеди в църквата.


Новини по кампанията

27-ми март 2023
Одобрено изплащане

Здравейте приятели, след направени изследвания ЯМР, Пет скенер и биопсия се налага спешно да бъде направена операция на Радост, като трябва да се пр...

Плащане по фактура: 29635.2 лв. Транзакционна такса: 49.57 лв.
Фактура:   Виж Документa

22-ри март 2023
Одобрено изплащане

Здравейте добри хора, изискваме плащане за първоначалните изследвания на Радост. Сумата покрива преглед, Ядрено-магнитен резонанс, биопсия и Позитрон...

Плащане по фактура: 5397.84 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

20-ти март 2023
С вас всичко е възможно

Здравейте, прекрасни хора 🫶  Благодарим ви за неспирната подкрепа. Благодарение на платформата на Павел Андреев и на всички вас дарители днес Ра...

новина
новина

Виж Всички новини по кампанията

95131.31 лв. дарени от 400000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
14.29 лв. преди 6 часа
avatar
48.73 лв. преди 7 часа
avatar
9.35 лв. преди 10 часа
avatar
2.45 лв. преди 10 часа
avatar
48.79 лв. преди 10 часа
avatar
19.22 лв. преди 10 часа
avatar
18.78 лв. преди 11 часа
avatar
98.03 лв. преди 11 часа
avatar
9.36 лв. преди 12 часа
avatar
4.43 лв. преди 14 часа
Виж всички дарители
Дари
Сподели