Да се обединим за Радост

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
9995 Дарители
845296.74 лв. дарени от 1000000 лв.
Организатор
Деница Маринова
Бенефициент
Радост Георгиева Жечкова
Крайна дата
Край след 41 дни
Налична сума
20779.6 лв.
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Край след 41 дни
Налична сума
20779.6 лв.

Да се обединим за Радост

18-ти април 2023
Здравейте ангели на доброто 🫶
От името на Радост и нейните родители Дени и Георги ви благодарим за неспирната подкрепа към нашата и вашата Радост 🫶
Първата химиотерапия на Радост премина и тя е изписана от болницата. Имаше моменти на слабост, припадък, гадене, повръщане ... цяла палитра от емоции и състояния за тези пет дни на химия, но Радост се справи и премина и през това като истински герой. Днес бяха направени и контролни кръвни изследвания, които бяха с леки отклонения само. След 9 дни предстои подържаща вливка еднократна без хоспитализация в болницата.
След това за Радост предстои втора химиотерапия, която днес беше заплатена на стойност отново 20000 евро. Всичко се случва благодарение на вас и нейната борбеност. Знаем, че сумата за лечение е много висока ... но вие ни върнахте вярата, че доброто е навсякъде и ще успеем заедно. Почти сме събрали и за третата и четвъртата химиотерапия, като тяхната стойност е 40000 евро. За съжаление очакваните разходи ще бъдат много повече, защото след химиотерапиите се надяваме изследванията да са добри и на Радост да може да и бъде направена втората операция за премахване на тумора. Все още не знаем тя на каква стойност ще бъде, но след нея очакваме и още няколко химиотерапии или лъчетерапии. Истината е, че за момента не знаем с точност. Всичко зависи от развитието на болестта и резултатите от лечението.
Молим ви само да останете до края с Радост, защото тя наистина го заслужава. Благодарим ви 🫶🙏

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.