Да се обединим за Радост

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
9835 Дарители
826624.76 лв. дарени от 1000000 лв.
Организатор
Деница Маринова
Бенефициент
Радост Георгиева Жечкова
Крайна дата
Край след 68 дни
Налична сума
33556.96 лв.
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Край след 68 дни
Налична сума
33556.96 лв.

Нашата и вашата Радост

17-ти май 2023
Здравейте прекрасни хора с добри сърца 😍
Измина и третата химиотерапия. Нашата и вашата Радост отново понесе всичко с усмивка, сила и вяра. Чакаме да мине и четвъртата химиотерапия и се надяваме контролните изследвания да донесат много добри новини. За момента Радост понася тежките химиотерапии с много гадене, повръщане, ниски тромбоцити и хемоглобин, налага се кръвопреливане, но вярваме, че всичко това някой ден ще остане само лош спомен. Радост от началото на заминаването си в Турция е плътно с майка си Деница, а престоя и лечението ще продължи от шест месеца до една година, за това бе необходимо да подадат и документи за временно пребиваване в страната. Надяваме се скоро и те да бъдат готови. Знаете ли, ракът не е присъда. Ракът е диагноза. Диагноза с която много хора се борят и в битките си имат силна нужда не само от финансова помощ, а и от много вяра в тях, много надежда, която да им бъде дадена, подкрепа, сила и любов. Ние ви благодарим, че освен финансово … дарявате Радост и с всичко останало.
Не спирайте да подкрепяте и да се радвате, заедно с Радост на всяка победа в битката, която тя води. Помнете. Доброто е в нас … и трябва да го подаряваме и на другите. Доброто не струва нищо, но означава страшно много. Доброто е като Светлината, отвориш ли прозореца, можеш да имаш колкото искаш светлина. Ти можеш да бъдеш добър всеки момент. Нека продължим да бъдем скалата за Радост. За нас да остане да подсигурим финансовото спокойствие в битката, а за нея да премине успешно и с усмивка през нея … а там в края на пътя … всички ще празнуваме заедно. Спечелената битка. Здравето на Радост.

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.