Да се обединим за Радост

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
9997 Дарители
845349.99 лв. дарени от 1000000 лв.
Организатор
Деница Маринова
Бенефициент
Радост Георгиева Жечкова
Крайна дата
Край след 40 дни
Налична сума
20832.85 лв.
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Край след 40 дни
Налична сума
20832.85 лв.

Нашата и вашата Радост 18.09.23г

18-ти септември 2023

Има един важен закон в живота, който всички трябва да знаете. Той е следният: добрият човек всякога си остава добър. – Петър Дънов

Благодарим ви, че сте такива ❣️

Последните седмици Радост прекарва дори интервалите между химиотерапиите наречи почивки в болницата. След поредния пет скенер, който даде добри резултати и показа полезното действие на химиотерапиите, които успявят да унищожат раковите клетки, организмът на нашата и вашата Радост е все по изтощен, а вечната лъчезарна усмивка е леко като есенно слънце …

Понякога тази усмивка залязвя леко и защото Радост е достатъчно голяма, за да осъзнае, колко скъпо е лечението и как разходите се сипят като есенния листопад. Осъзнава много ярко, че без вашата подкрепа на всички дарители не би имала шанса да се лекува успешно и да се чувства физически добре. Курсът от 31 лъчетерапии започва днес, а химиотерапиите няма да спрат, а ще вървят ръка за ръка.

31 курса лъчетерапия бяха заплатени, като тяхната стойност е 25500 евро. Назначената химиотерапия, която се прилага на Радост от месеци е на два етапа. Първият етап са пет дневни вливки, които изсмуквят от бюджета около 18000 евро, а вторият етап е бустер с вливка, която отнема един ден, а нейната стойност възлиза на 7000 евро. Агресивната химиотерапия, която пък дава чудесни резултати няма как да не повлиае на тромбоцитите и левкоцитите, а едно преливане на кръв и тромбоцити е около 1800-2000 евро. Всичко е в комбинация от кръвни тестове през ден, които да следят показателите на Радост.

На Радост и остават още 5 такива назначени химиотерапии, а след тях ще има 6 бустерни терапии с комбинирани препарати, които усилват имунитета на здравите клетки. Октомври предстои също укрепваща терапия за костите с протеини L - ини ( L лизин, карнитин и още 20 такива ), като терапията ще бъде около 3000-4000 евро.

Осъзнаваме колко скъпо е лечението и каква сума все още ни предатои да се молим да съберем, но Сарком на Юинг е тежко заболяване с продължително лечение и ние не можем да се откажем. Не можем да спестим и от лечението, защото всичко е изключително важно и необходимо. Единствено можем да се молим да няма усложнения, които да бъдат болезнени за Радост. Усложнения, които също биха могли да оскъпят и така скъпото лечение от което има нужда прекрасната Радост.

Благодарим ви, че сте до нас. Благодарим ви, че благодарение на Вас продължаваме смело напред и ви молим да не ни оставяте и занапред 🙏🏻

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.