Премина операцията на РадостДобротата е твърде обширно и разнолико понятие. В себе си тази скромна и на пръв поглед семпла думичка обаче съдържа неизмерима сила, богатство и красота. Защото добро е умението и да съпреживяваш, и да си състрадателен, и да закриляш, и да помагаш. Добро е да обичаш и да прощаваш, да се възхищаваш и да облагородяваш. Благодарение на вашата подкрепа и доброта Радост успява и преминава през всичко с много борбеност, сила, вяра и надежда.
Вчера късно вечерта бе извършена операцията на Радост, при която бе отстранен целият прешлен, заради наличието на метастази и на негово място бе поставен имплант. Сумата за операцията бе платена от събраните средства в платформата Павел Андреев и бе на стойност 15 120 евро или 29 635.2 лв.
Днес нашият смел герой от сутринта е на крак и с усмивка. Следващите дни предстои възстановяване и почива за Радост. До тогава се очакват резултатите от биопсията и назначаване на химиотерапия. Както бяхме споделили лечението е непосилно за семейството и ще бъдем благодарни, ако не спирате да подкрепяте Радост 🥰

Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели