Да се обединим за Радост

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
9996 Дарители
845325.88 лв. дарени от 1000000 лв.
Организатор
Деница Маринова
Бенефициент
Радост Георгиева Жечкова
Крайна дата
Край след 40 дни
Налична сума
20808.74 лв.
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Край след 40 дни
Налична сума
20808.74 лв.

Премина операцията на Радост

29-ти март 2023
Добротата е твърде обширно и разнолико понятие. В себе си тази скромна и на пръв поглед семпла думичка обаче съдържа неизмерима сила, богатство и красота. Защото добро е умението и да съпреживяваш, и да си състрадателен, и да закриляш, и да помагаш. Добро е да обичаш и да прощаваш, да се възхищаваш и да облагородяваш. Благодарение на вашата подкрепа и доброта Радост успява и преминава през всичко с много борбеност, сила, вяра и надежда.
Вчера късно вечерта бе извършена операцията на Радост, при която бе отстранен целият прешлен, заради наличието на метастази и на негово място бе поставен имплант. Сумата за операцията бе платена от събраните средства в платформата Павел Андреев и бе на стойност 15 120 евро или 29 635.2 лв.
Днес нашият смел герой от сутринта е на крак и с усмивка. Следващите дни предстои възстановяване и почива за Радост. До тогава се очакват резултатите от биопсията и назначаване на химиотерапия. Както бяхме споделили лечението е непосилно за семейството и ще бъдем благодарни, ако не спирате да подкрепяте Радост 🥰

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.