Да се обединим за Радост

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
10080 Дарители
851543.29 лв. дарени от 1000000 лв.
Организатор
Деница Маринова
Бенефициент
Радост Георгиева Жечкова
Крайна дата
Край след 32 дни
Налична сума
27026.15 лв.
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Край след 32 дни
Налична сума
27026.15 лв.

Продължаваме борбата!

25-ти март 2024

Ракът няма нужда от драми, а от действия. Война за живота и главната цел е да се спасиш, а ако може да бъде и без последствия.

Трудна война за едно 16 годишно момиче. Химиотерапията продължава… войната също. Всичко е толкова истинско и трудно. Понякога много боли… задушавяш се. Поставяш под съмнение всяко взето решение, всяка следваща стъпка… Но не можеш да натиснеш бутон Пауза, за да се огледаш и да си по прецизен… защото рака не чака. Той е там и трябва да го победиш. Радваме се, че всяко взето решение до момента е правилно и Радост е на най-доброто място за борба с този вид заболяване. Радваме се и благодарим, че имаме и вас ❣️
Защото доброто всъщност е у тези хора, които се опитват да съхранят човечността, съпричастността, състраданието и милостта, любовта към истината в точно такива времена като днешните, когато често срещаме кампании за набиране на средства, когато често виждаме хора борещи се за живота си. Понякога мислим, че светът ни се руши, защото подкрепа от държавата няма.
И точно така си представям ада. Времена, в които да си милостив и състрадателен, да търсиш истината и да обичаш Бога у човека, е героизъм. И за Радост вие сте герои.

Продължаваме заедно… Споделете, дарете и бъдете тук с нас до края… заедно да посрещнем победата ❣️ Защото този момент дори и далечен ще дойде 🍀❣️

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!