Да се обединим за Радост

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
9994 Дарители
845287.39 лв. дарени от 1000000 лв.
Организатор
Деница Маринова
Бенефициент
Радост Георгиева Жечкова
Крайна дата
Край след 42 дни
Налична сума
20770.25 лв.
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Край след 42 дни
Налична сума
20770.25 лв.

Продължаваме да подкрепяне Радост

19-ти юни 2023
Мина и петата химиотерапия на Радост. За съжаление този път химията не беше толкова благосклонна към нея и тя понесе доста тежки часове с повръщане, не се чувстваше добре и беше много отпаднала. Е това не спира майка й да я заведе на разходка, защото тя наистина е много важна при химиотерапиите. След пет скенера добрите новини са, че местата на които имаше метастази ги няма. Радост се повлиява много добре от назначеният и протокол за лечение и положителният резултат е на лице. За това продължаваме с химиотерапиите. На този етап операция няма да има, но само на този етап. За в бъдеще не се изключва.
Знаем, че за момента имаме необходимата сума за лечение, но тя ще бъде недостатъчна, за да бъде завършено то. Лечението по предварителна оценка от онколога ще продължи около година.
За това ви моля да не изоставяте Радост в нейната борба по пътя на победата. Споделете нейната история, дарете средства, ако имате възможност. Изпратете й много сила, вяра, любов, борбеност и надежда в доброто и в победата ❤️ И не забравяйте, че заедно можем да успеем да помогнем на прекрасната и слънчева Радост 🫶

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.