Продължаваме да подкрепяне РадостМина и петата химиотерапия на Радост. За съжаление този път химията не беше толкова благосклонна към нея и тя понесе доста тежки часове с повръщане, не се чувстваше добре и беше много отпаднала. Е това не спира майка й да я заведе на разходка, защото тя наистина е много важна при химиотерапиите. След пет скенера добрите новини са, че местата на които имаше метастази ги няма. Радост се повлиява много добре от назначеният и протокол за лечение и положителният резултат е на лице. За това продължаваме с химиотерапиите. На този етап операция няма да има, но само на този етап. За в бъдеще не се изключва.
Знаем, че за момента имаме необходимата сума за лечение, но тя ще бъде недостатъчна, за да бъде завършено то. Лечението по предварителна оценка от онколога ще продължи около година.
За това ви моля да не изоставяте Радост в нейната борба по пътя на победата. Споделете нейната история, дарете средства, ако имате възможност. Изпратете й много сила, вяра, любов, борбеност и надежда в доброто и в победата ❤️ И не забравяйте, че заедно можем да успеем да помогнем на прекрасната и слънчева Радост 🫶

Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели