Да се обединим за Радост

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
9987 Дарители
844969.14 лв. дарени от 1000000 лв.
Организатор
Деница Маринова
Бенефициент
Радост Георгиева Жечкова
Крайна дата
Край след 42 дни
Налична сума
20452 лв.
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Край след 42 дни
Налична сума
20452 лв.

Просто Радост ❣️ 13.09.23г

13-ти септември 2023

Операция за премахване на прешлена и поставяне на имплант. Девет тежки химиотерапии. Множество извледвания, кръвопреливане и вечери прекарани в болничната стая. Това е борбата със Сарком на Юинг. Злокачествен, агресивен и опасен рак … често засяга именно деца и юноши.

 

Това е живота на Радост от месеци насам. Борба с жестокия рак. Знаете ли … тя обаче е голям герой. След два дни няма да бъде на първият си учебен ден, но е готова за него. Не спира да учи, да се развива, да чете, да прави добро, да се усмихва, да се радва на живота и да е благодарна за всеки ден ❣️

 

Не винаги всичко е прекрасно … трудните дни след тежката химиотерапия, почти ежедневните посещения в болницата, дните прекарани в болницата, живеенето в друга държава … далеч от сестра си, баща си, близките си, приятелите си … Трудно е. Винаги има и съмнения … това ли е най-доброто ? Ще успея ли ? Ще се преборя ли ? Ще победя ли болестта ? Ще имам ли пари да завърша лечението си ? Всичко е много скъпо … Трудно е.

 

С вас обаче имаме една мисия приятели ❣️ Да бъдем с Радост винаги … до нея, с нея и зад нея ❣️ Заедно да посрещнем победата, защото ние знаем, че тя ще победи ❣️

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.